Kima Kardašjana - meklētākais cilvēks internetā (5)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Televīzijas personība Kima Kardašjana kļuvusi par 2012.gada meklētāko cilvēku interneta meklētājā «Bing».

Realitātes šova «Keeping Up With The Kardashians» zvaigzne iekaroja saraksta pirmo vietu arī 2010.gadā.

32 gadus vecā Kardašjana kļuva atpazīstama 2007.gadā, kad internetā tika nopludināts viņas seksa video. Tomēr, pateicoties apķērīgai sociālo tīklu lietošanai un realitātes šovam, viņa savu aptraipīto vārdu pārvērta starptautiskā zīmolā, kurā pašlaik ietilpst vairākas apģērbu līnijas un kosmētika.

Otrs meklētākais cilvēks meklētājā «Bing» šogad bija 18 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš pagājušogad atradās saraksta virsotnē.

Pirmajā desmitniekā iekļuva arī dziedātājas Riana, Selēna Gomesa, Nikija Mināža un Teilora Svifta.

Savukārt meklētājā «Bing» populārākā ziņa šogad bija «iPhone 5» iznākšana, kam sekoja ASV prezidenta vēlēšanas, Londonas Olimpiāde un viesuļvētra «Sendija».

Par vismeklētāko notikumu slavenību aprindās kļuvusi mūziķu Bejonsas un «Jay-Z» meitiņas Blū Aivijas nākšana pasaulē. Otrajā vietā ierindojās dziedātājas, aktrises un uzņēmējas Džesikas Simpsones meitas piedzimšana, bet pirmo trijnieku noslēdza popdīvas Vitnijas Hjūstones nāve.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu