Atbalstot treneri, karsējmeitenes nodzen matus (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Patiešām cēlu rīcību nodemonstrējušas Amerikāņu Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Indianapolisas «Colts» karsējmeitenes. Turot doto vārdu un vācot līdzekļus labdarībai, viņas ļāvušas publiski nodzīt sev matus «uz nullīti» nopietnu veselības problēmu piemeklētā komandas trenera atbalstam.

Indianapolisas futbolistiem šosezon neiet viegli, jo komandas galvenajam trenerim Čakam Pagano ir smaga leikēmija.

Viena no šīs ārkārtīgi nepatīkamās slimības ārstēšanas blakusparādībām ir matu izkrišana, tāpēc «Colts» spēlētāji, izrādot cieņu trenerim, jau iepriekš nodzinuši matus.

Nu viņu piemēram sekojušas arī kluba karsējmeitenes - Megana M un Kristela Anna, noslēdzot derības tviterī ar kluba talismanu «Blue», ka šķirsies no savām frizūrām, ja viņam izdosies savākt 10 000 dolāru, ko ziedot leikēmijas izpētei.

«Colts» līdzjutēju un iedzīvotāju atbalsts bija divtik liels, jo sociālajos tīklos izvērstajā kampaņā tika saziedoti vairāk nekā 22 000 dolāru un pievilcīgās karsējas savu cēlo solījumu turēja, ļaujot nodzīt matus nesenajā mačā pret Bufalo «Bills».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu