Nostradams paredzēja «Gangnam style» un pasaules galu (194)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izskatās, ka pasaules gals nemaz tik nereāls nav. Ievērojamais franču aptiekārs un gaišreģis Mišels de Nostradams (Michel de Nostredame) savā grāmatā «Les Propheties» («Pravietojumi») ir teicis, ka pasaules gals pienāks, kad «dejojošais zirgs būs sasniedzis deviņus apļus». Loģiski, ka tas ir «Gangnam style» video, kas drīzumā sasniegs 1 000 000 000 skatījumu (deviņas nulles) «Youtube». Tad arī klāt pasaules gals! (Skat. fotokolāžu.)

Jau gadiem ilgi pasaulē tiek runāts par maiju kalendāru un tā biedējošajām prognozēm 2012. gadam. Vai tiešām senie laika skaitītāji brīdinājuši par pasaules galu?

Lūk, ko raksta Nostradams: «From the calm morning, the end will come. When of the dancing horse the number of circles will be 9.»

Repera Psy dziesmas «Gangnam Style» (Gangama - dārgs rajons Seulā) video redzamā deju kustība - komiska zirgu jāšanas imitācija - kļuvusi populāra visā pasaulē.

Varbūt par šiem zirgiem runāja Nostradams?

«Pravietojumu» pirmais izdevums tika izdots 1555. gadā, un daudz kas no Nostradama pareģotā ir piepildījies.

Protams, iespējams, tās visas ir muļķības un kāds ar šo fotokolāžu vēlējies pajokot.

Foto: Publicitātes foto

Komentāri (194)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu