Lietuvā uzstāsies «Guns N'Roses» ģitārists Slešs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14.februārī Kauņas Žalgira arēnā koncertēs viens no pasaules izcilākajiem ģitāristiem, bijušais grupas «Guns N'Roses» dalībnieks Slešs (Slash). Vienīgajā koncertā Baltijā Slešs uzstāsies kopā ar grupu «The Conspirators» un vokālistu Mailzu Kenediju, priecējot klausītājus gan ar sava jaunākā albuma «Apocalyptic Love», gan iepriekš sarakstītiem, tostarp «Guns N'Roses», hitiem, informē «L.Tips» pārstāvis Gints Putniņš.

Grupas «Guns N'Roses» ziedu laikos Slešs kopā ar vokālistu Akselu Rozu izveidoja dumpinieciskā kolektīva kodolu. Slešs neskaitāmas reizes ir uzstājies kopā ar Oziju Osbornu, Elisu Kūperu, Maiklu Džeksonu un virkni citu zvaigžņu.

Kopējā albumu tirāža, kuru radīšanā piedalījies Slešs, pārsniedz 100 miljonus, un pēc žurnāla «Classic Rock» vērtējuma viņš uzskatāms par vienu no visu laiku izcilākajiem ģitāristiem.

Pēdējo četru gadu laikā mūziķis aktīvi pievērsies solokarjerai. Debijas albums ar nosaukumu «Slash» iznāca 2010.gadā, bet otrs soloalbums «Apocalyptic Love» iznāca šā gada maijā un vienā mirklī bija «Billboard» aptaujas ceturtajā vietā. Šā albuma koncerttūres laikā mūziķis viesosies arī Lietuvā.

Slešs jeb īstajā vārdā Sols Hadsons piedzima 1965.gadā Londonā vecākiem, kas abi jau aktīvi darbojās šovbiznesā.

Biļetes uz Lietuvā gaidāmo koncertu varēs iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu