Ziemassvētku priekšvēstnesis: filma «Viens pats mājās» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā tik īpašajā laikā, kad ģimenei vajadzētu būt kopā, viņš ir palicis pilnīgi viens – jā, neviens cits kā jau visiem labi pazīstamais blondais, mazais puika vārdā Kevins, kuram būs jāuzvar negantie laupītāji. Tradīciju, kas turpinās gadu no gada, nevar lauzt, izbaudiet četras «Viens pats mājās» filmas jau no 30.novembra piektdienu vakaros.

Filma «Viens pats mājās» ir kļuvusi par ikgadējo svētku priekšvēstnesi, kas liecina, ka līdz Ziemassvētkiem palikušas vien četras nedēļas. Filmu skatīšanās

tradīcija aizsākās teju pirms 10 gadiem, kad uz lielajiem ekrāniem tika izrādīta pirmā filma ar Makoliju Kalkinu

(Macaulay Culkin) galvenajā lomā. Tai sekoja otrā, trešā un arī ceturtā daļa. Tā gadu no gada mazi un lieli skatītāji to ļoti iecienījuši. Uzziniet, ar ko raidījuma vadītājiem saistās Ziemassvētku laiks un attapīgais Kevins, kurš palicis pilnīgi viens mājās.

Raidījumu vadītāji par filmu

«Filma «Viens pats mājās» man vienmēr asociējas ar savu bērnību, Ziemassvētku gaidīšanas laiku. Protams, tagad viss filmu sižets ir zināms no galvas un nav vairs nekāda pārsteiguma momenta. Man ar savu jaunāko, sešus gadus jauno brālīti tā ir kā tradīcija, skatīties filmu un paralēli gatavot cepumus, piparkūkas un citus gardumus,» stāsta TV3 raidījuma «Superbingo» vadītāja Krista Pesecka.

«Ar gardu muti» vadītājs Ints Bekers atklāj: «Filma naiva līdz ārprātam un gana smieklīga, pretēji Adama Sandlera un Roba Šnaidera jēlajiem jociņiem. Tā absolūti

netraucē darīt savu darāmo, jo nenoslogo smadzenes un ne sekundi nepretendē uz skatītāja noturēšanu pie ekrāna,

jo īpaši simtreiz redzētas tradicionālas Ziemassvētku filmas izskatā. Īsāk sakot, ir viegla un nesarežģīta. Filma nerosina vēlmi par to pat aizdomāties, tā nepretenciozi stāsta savu no galvas zināmo stāstāmo.»

«Filma «Viens pats mājās» ir kā atskaites punkts, ka gads ir apkārt. Filma ir kļuvusi par neatņemamu manu un ģimenes Ziemassvētku sastāvdaļu, kad varam kopīgi našķoties ar svētku gardumiem un izdzīvot filmu katrreiz ar jaunām emocijām. Ik gadu to gaidu tāpat kā ap Jauno gadu «Likteņa ironiju», bet vasarā «Limuzīnu Jāņu nakts krāsā»,» teic veiksmes spēles «Paņem 100 000... ja vari» vadītājs Edgars Ludāns.

Pavisam drīz uz lielajiem ekrāniem

Izrādās, ka pavisam drīz uz lielajiem ekrāniem nonāks filma «Viens pats mājās 5» (Home Alone 5: Alone in the Dark). Lai arī par nosaukumu vēl tiek diskutēts, ir zināms, ka filmas sižets būs par astoņgadīgo zēnu Finnu, kuru atveidos 12 gadus vecais aktieris Kristians Martins (Christian Martyn). Viņš būs iedomājies, ka savrupmāju ieņēmuši spoki, ar kuriem, protams, viņš ir spējīgs tikt galā pats. Zināms, ka vienu no laupītājiem atveidos Malkolms Makdauels (Alekss no «Mehāniskā apelsīna»), un galvenajai lomai izraudzītajam K.Martinam šī būs jau sestā filma.

Izbaudiet filmu «Viens pats mājās» četrus piektdienas vakarus no 30. novembra kanālā TV3.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu