Sabīne Berezina pamet dejotāju un bauda brīvas meitenes statusu (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Aizvadītajā vasarā dziedātāja un TV šova «Okartes skatuve» 3. vietas ieguvēja Sabīne Berezina pēc šķiršanās no Liepājas teātra aktiera Edgara Pujāta dēla, jaunā mūziķa Kristapa Pujāta, sāka romantiskas attiecības ar deju grupas «JV Club» dalībnieku Georgu Bormani. Taču šīs attiecības piedzīvojušās neveiksmi un Sabīne atkal bauda brīvību.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» enerģiskā dziedātāja Sabīne Berezina apstiprina, ka pārtraukusi attiecības ar deju grupas «JV Club» dalībnieku Georgu Bormani. «Mums ir dažādi raksturi. Dzīvē tā iekārtots. Nespējām vairs saprasties. Pārāk daudz pārmetumus saņēmu no viņa puses,» šķiršanās iemeslu skaidro Sabīne un piebilst, ka pēc šķiršanās abi ar Georgu palikuši labi draugi.

Taču, kad pagājušā gada nogalē TV šova «OKartes skatuve» pirmās sezonas dalībnieki Sabīne un Kristaps Pujāts satuvinājās un abu starpā izveidojās attiecības, TV vērotāji sekoja un pārdzīvoja par Sabīnes un Kristapa mīlas peripetijām gluži kā par savējām. Arī otrajā šova sezonā abi TV kameru priekšā gan mīlējās, gan ķīvējās. Tikmēr skatītāji ar lielu interesi sekoja līdzi abu mīlasstāstam. Jau pēc šova sāka sašķobīties Sabīnes un Kristapa attiecības. Abi ļoti bieži kašķējās, taču atkal salīga mieru. Tomēr šova «saldā pārīša» ceļi šķīrās. Vaicājot Sabīnei, vai viņa tomēr nevēlas atgriezties pie Kristapa, jo abi bija skaists un radošs pāris, dziedātāja tikai smejas.

(No kreisās) Sabīnes Berezinas un Kristapa Pujāta starpā TV šova "OKartes skatuve" laikā uzvirmoja īpaši kaislīgas jūtas
(No kreisās) Sabīnes Berezinas un Kristapa Pujāta starpā TV šova "OKartes skatuve" laikā uzvirmoja īpaši kaislīgas jūtas Foto: Santa Sergejeva

Taču šobrīd vairāk par šķiršanos Sabīni nodarbina jautājums par pasaules galu. «Internetā par to vien tik raksta, un arī mani draugi par to runā. Nu negribas jau kaut kam tādam ticēt! Taču esmu par to aizdomājusies, kā būtu, ja tik tiešām pasaules gals būtu klāt. Jāsagatavojas. Visi runā, ka, sākot no 21. decembra, četras dienas pavadīsim pilnīgā tumsā, pazudīšot arī elektrība. Palielināsies pašnāvību skaits. Raksta, ka jāpērk sveces, makaroni un rīsi, jo nevar jau paredzēt, kā vēl viss beigsies,» pārdomās par pasaules galu dalās Sabīne.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu