Bejonsē jaunākā māsa Solanža uzmirdz ar «True» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šonedēļ (27.novembrī) ar jaunu mazalbumu pie klausītājiem atgriežas Solanža Noulsa (Solange Knowles). Jā, Bejonsē jaunākā māsa, kas 2008. gadā izdeva brīnišķīgu soula un popmūzikas plati «Sol-Angel and the Hadley St. Dreams» (skat. resursus).

Mazalbumu (EP) «True», kurā iekļautas septiņas dziesmas, klajā laidusi izdevniecība «Terrible Records», kuras līdzīpašnieks ir Bruklinas eksperimentālā roka apvienības «Grizzly Bear» basģitārists Kriss Teilors (Chris Taylor). EP, kas ir 2013. gadā gaidāmā pilnmetrāžas ieraksta vēstnesis, seko 2008. gada «Sol-Angel and the Hadley St. Dreams» (ASV pārdots 197 000 kopiju) un 2003. gada debijai «Solo Star», kurā toreiz vēl ļoti jaunā Solanža centās atkārtot māsas Bejonsē panākumus nesošo R&B formulu.

Jaunā EP pirmais singls «Losing You» «iTunes» jau lejupielādēts vairāk nekā 11 000 reižu, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Dziesmas autore ir pati Solanža un Devons Heinss (Devon Hynes) jeb plašāk pazīstams kā indie projekta «Lightspeed Champion» autors.

«Mums uzreiz izveidojās radoša ķīmija,»

preses paziņojumā skaidro 26 gadus vecā Solanža.

Dziesmas video (filmēts Dienvidāfrikā) režisore ir grieķu izcelsmes amerikāņu klipmeikere Melina Matsoukas (Melina Matsoukas), kas šogad jau atzīmējusies arī ar grupas «No Doubt» skandalozo klipu «Looking Hot».

«True» EP:

1. Losing You
2. Some Things Never Seem To Fucking Work
3. Locked in Closets
4. Lovers in the Parking Lot
5. Don't Let Me Down
6. Look Good With Trouble
7. Bad Girls

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu