Entonijs Hopkinss «Oskara» balvu uzskata par pretīgu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

1992. gadā aktieris Entonijs Hopkinss saņēma «Oskara» prēmiju par leģendāro lomu filmā «Jēra klusēšana». Tagad Entonijs vairs negrib neko kopīgu ar kinoakadēmiju vai tās apbalvojumiem, lai gan viņa jaunā loma, kurā Entonijs tēlo leģendāro kinorežisoru Alfrēdu Hičkoku, noteikti tiks nominēta.

«Cilvēki lien ārā no ādas, lai tiktu nominēti. Es domāju, ka tas ir pretīgi. Ziniet, es nevaru izturēt to, kā autoritātēm, kurām ir vara ietekmēt prēmiju piešķiršanas likteni, tiek skūpstīta pēcpuse. Man nāk vēmiens no tāda skata. Būt jaukiem pret viņiem, apbrīnot viņus un flirtēt - ak, labi jums! Mans aģents man zvana un saka, ka man ir jādodas uz Ņujorku, jo norisinās sarunas par kaut ko. Es negrasos iesaistīties visā tajā publicitātē, pirmkārt, jo es to nevaru un otrkārt, tam nav nekādas nozīmes,» skaidro aktieris Entonijs Hopkinss.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu