Rūta Reinika atgriezusies Latvijā un strādā algotu darbu (59)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Dziedātāja Laura Reinika pievilcīgā māsa Rūta Reinika 2009. gadā nolēma mainīt dzīvi un pārcēlās pie mīļotā vīrieša, Skandināvijā slavenā dīdžeja Eistena Johana Eidi jeb DJ Boom Jinx uz Norvēģijas pilsētu Bergenu. Šoruden Rūta atgriezusies mājās Latvijā un sākusi strādāt algotu darbu kādā komunikāciju aģentūrā.

Pēdējo mēnešu laikā, kopš Lauris Reiniks atgriezies no Amerikas brauciena, viņa māsa Rūta Reinika aizvien biežāk manīta, apmeklējot dažādus saviesīgus pasākumus. Turklāt mikroblogu vietnē «Twitter» Rūta savus draugus informē par darba ikdienu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Rūta Reinika atklāj: «Jā, es te strādāju vienā aģentūrā, bet tiešām nav nekas īpašs, ko šajā sakarā stāstīt, normāla darba ikdiena kā visiem citiem cilvēkiem. Pagaidām nevēlos neko komentēt, jāiejūtas jaunajos apstākļos.»

Pirms vairākiem gadiem simpātiskā Rūta Reinika ar savu norvēģu draugu Eistenu Johanu Eidi kopā apmeklēja TV šovu, ko vadīja Rūtas brālis Lauris Reiniks
Pirms vairākiem gadiem simpātiskā Rūta Reinika ar savu norvēģu draugu Eistenu Johanu Eidi kopā apmeklēja TV šovu, ko vadīja Rūtas brālis Lauris Reiniks Foto: Ingrīda Punka

Mūziķu aprindās runā, ka Rūta esot pašķīrusies no sava mīļotā vīrieša - komponista, producenta Eistena Johana Eidi, kas deju mūzikas faniem vairāk zināms kā DJ Boom Jinx, tieši tādēļ arī atgriezusies Latvijā. Iepriekš Rūtas «facebook» profilā varēja aplūkot fotogrāfijas, kurās viņa bija redzama kopā ar norvēģu draugu, nu šādas fotogrāfijas vairs neatrast.

Rūta uz Norvēģiju pie drauga pārcēlās 2009. gada nogalē. Abi bieži ciemojās arī Latvijā un kopīgi apceļoja pasauli. Savukārt aizvadītajā vasarā Rūta Norvēģijā debitēja kā modele, kļūstot par reklāmas seju kādas norvēģu autoskolas reklāmas plakātam.

Rūta Reinika vienmēr izcēlusies ar sievišķīgu šarmu
Rūta Reinika vienmēr izcēlusies ar sievišķīgu šarmu Foto: Ingrīda Punka
Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu