Rīgā «Neurosis» mūziķis Skots Kellijs (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, gandrīz teātrī «Artelis», 26.novembrī ar savu pirmo un pagaidām vienīgo uzstāšanos Baltijas valstīs viesosies mūziķis Skots Kellijs no ASV, informē koncerta rīkotāji «SKYR». Mūziķis, kurš pazīstams arī kā viens no kolektīva «Neurosis» dibinātājiem, ģitāristiem un balss īpašniekiem, Latvijā viesosies savas Eiropas turnejas laikā.

Kellija Eiropas turneja novembrī un decembrī tiks pakārtota dažiem grupas «Neurosis» koncertiem Lielbritānijā, prezentējot savu jaunāko albumu gan festivālā «ATP: Nigtmare Before Christmas», gan koncertam Londonā kopā ar «Godflesh». Ar uzstāšanos gandrīz teātrī «Artelis» mūziķis pēc vairāk nekā trim gadiem atgriezīsies Rīgā, un šis būs viņa trešais solokoncerts pēc ierašanās Vecajā kontinentā.

Projekta «Blood And Time» ierakstu sesijām, kurās kopā ar Kelliju piedalījušies arī «Neurosis» dalībnieki Noa Lendiss un Džošs Greiems, un diviem solo albumiem sekojusī 2012.gada vasara mūziķim bijusi īpaši ražīga. Dienasgaismu ieraudzījis gan kopā ar biedriem Stīvu Von Tīlu un «Wino» ierakstītais veltījums «Songs of Townes Van Zandt», gan jaunākais paša albums «The Forgiven Ghost In Me» kopā ar «The Road Home», gan pabeigts darbs pie «Neurosis» jaunākā studijas albuma «Honor Found In Decay».

Biļetes uz koncertu pieejamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē «Bezrindas.lv».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu