Gangnam Style - visu laiku skatītākais YouTube video (74)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dienvidkorejiešu popmūzikas sensācija repera PSY dziesma «Gangnam Style» sestdien kļuva par visu laiku skatītāko video vietnē «YouTube», apsteidzot tīņu elka Kanādas dziedātāja Džastina Bībera dziesmas «Baby» videoversijas skatījumu skaitu.

34 gadus vecais reperis pasaules slavu iemantoja pēc tam, kad jūlijā publiskoja dziesmas «Gangnam Style» video.

Šomēnes «Gangnam Style» video ierindojās «YouTube» visu laiku skatītāko video otrajā vietā, apsteidzot Dženiferas Lopesas deju mūzikas hita «On the Floor» videoversijas skatītāju skaitu, bet sestdienas pēcpusdienā «Gangnam Style» «YouTube» bija skatīts vairāk nekā 805 miljonu reižu, apsteidzot «Baby» skatījumu skaitu, kas ir 803,7 miljoni reižu.

«Gangnam Style», kurā PSY apdzied Seulas bagātnieku apdzīvota rajona dzīvi, ir ierindojusies dažādos mūzikas topos visā pasaulē no Lielbritānijas līdz Austrālijai.

Cilvēki visā pasaulē ir rīkojuši zibakcijas, kurās atkārto klipā redzamos deju soļus un kustības.

Dziedātājs, kura īstais vārds ir Paks Česans, saņēmis augstus apbalvojumus dzimtenē, kā arī Ņujorkā uzstājies kopā ar par popmūzikas karalieni dēvēto Madonnu.

PSY nesen solīja, ka gatavo jaunu dziesmu, kuras teksts būs divu valodu - korejiešu un angļu valodas - sajaukums.

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu