Fani atklāj 24 kļūdas Bonda «Skyfall» filmā (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Saskaņā ar saitu MovieMistakes.com, vērīgākie fani ir saskatījuši 24 faktiskas kļūdas jaunākajā Džeimsa Bonda (James Bond) filmā «Operation: «Skyfall»».

Viena no kļūdām pieļauta momentā, kad Džeimss Bonds, kuru tēloja aktieris Daniels Kreigs (Daniel Craig), dzer «Macallan» dzērienu dzīvoklī. Kad Bonds noliek pudeli uz galda, tās etiķete novērsta no auditorijas, savukārt nākamajās ainās pudeles etiķete ir redzama, pēc tam atkal neredzama.

Vēlāk filmā Bonds paņem radio no ienaidnieka Silvas, kuru spēlēja Havjērs Bardems (Javier Bardem), un ieliek to labajā kabatā. Pāris kadrus vēlāk Džeimss izņem radio no kreisās kabatas.

Norisinoties ainām Londonas metro stacijā, Bonds no stacijas «Temple» nokļūst «Westminster» stacijā, bet pietura, kura atrodas pa vidu, nekur netiek pieminēta un ir izdzēsta, it kā neeksistētu.

Momentā, kad Bonds un viņa sieviete brauc mašīnā un ietriecas «Audi», var redzēt, ka mašīnas vējstikls paliek neskarts, bet pēc pāris mirkļiem parādās kadrs, kur mašīnas priekšējais stikls ir pilnībā sašķelts.

Kad Džeimss ir redzams, braucot uz Londonas «Whitehall», aiz viņa rēgojas 38. numura autobuss, lai nu kā, bet 38. autobusa maršruts neiekļauj «Whitehall» apkārtni vai tās tuvumu.

Tāpat arī braucienā uz motocikla var redzēt, ka vienu brīdi Bondam nav saulesbriļļu, otru brīdi ir un tad atkal nav.

Arī filmas sākumā, kad Bonds cīnās uz vilciena jumta, viņa apavu veids ik pēc kadra mainās.

Šī nav pirmā Bonda filma, kurā vērojamas kļūdas. Kopumā visās Bonda filmās ir aptuveni 1000 kļūdu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu