Ozoliņam piespēle; «Atlant» atgriežas uz zaudējumu takas (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcēlās latviešu pieredzējušais aizsargs Sandis Ozoliņš, bet viņa pārstāvētā Mitišču «Atlant» vienība ar 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) izbraukumā zaudēja Čehijas vienībai Popradas «Lev».

Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli piedalījās komandas pirmajos gūtajos vārtos, kad otrās trešdaļas devītajā minūtē rezultāts kļuva neizšķirts 1:1.

Aizsargs laukumā pavadīja 21 minūti un 50 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica.

Šīs sezonas 17 «Atlant» komandā aizvadītajās spēlēs 40 gadus vecais Ozoliņš guvis vienu vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Šis «Atlant» komandai bija 12.zaudējums pēdējās 13.spēlēs. Iepriekšējā mačā vienība spēja pārtraukt 11 neveiksmju sēriju.

Kā ziņots, uzvaras KHL regulārā čempionāta spēlēs trešdien izcīnīja Latvijas hokejistu Georgija Pujaca, Edgara Masaļska un Miķeļa Rēdliha pārstāvētās komandas.

Pujaca pārstāvētā pagājušās sezonas Gagarina kausa fināliste Omskas «Avangard» izbraukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pārspēja Magņitogorskas «Metallurg» hokejistus.

Pujacs maču aizvadīja otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 20 minūtes un 31 sekundi, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Viņš pirmajā trešdaļā izpelnījās divu minūšu noraidījumu par grūdienu ar nūju.

Uzvarētāju labā šajā spēlē vārtus guva Aleksandrs Frolovs un Igors Volkovs, bet «Metallurg» rindās izcēlās Sergejs Gončars.

Pēdējās 19 cīņās «Avangard» komanda piedzīvojusi tikai trīs zaudējumus.

Pie uzvaras pēcspēles metienu sērijā tikmēr tika Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» komanda, kas ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) viesos pārspēja Jekaterinburgas «Avtomobilist» vienību.

Pēc viena mača izlaišanas Masaļskis atgriezās savas komandas vārtos, atvairot 32 no 33 metieniem.

Pamatlaikā «Jugra» labā vārtus guva Vitālijs Sitņikovs, bet mājinieku rindās izcēlās Fjodors Malihins. Pēcspēles metienu sērijā «Jugra» uzvarēja ar 2:1, izšķirošo ripu bijušā Rīgas «Dinamo» vārtsarga Krisa Holta sargātajos vārtos raidot Staņislavam Bočarovam.

Pēc novembra pārtraukuma «Jugra» komanda uzvarējusi visās četrās aizvadītajās spēlēs.

Tikmēr «Lokomotiv» komanda, kurai joprojām nepalīdz Rēdlihs, ar 4:0 (0:0, 3:0, 1:0) izbraukumā uzvarēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA vienību, kuru pirms tam svētdien spēja pārspēt arī Maskavā, kad bija pārāka ar 3:2.

Divus vārtus Jaroslavļas komandas labā guva Sergejs Plotņikovs, bet pa reizei izcēlās Artjoms Aņisimovs un Emīls Gaļimovs, kamēr nepārspēts palika viesu vārtsargs Semjons Varlamovs.

Sprukts laukumā pavadīja 12 minūtes un desmit sekundes, uzvarot astoņos no desmit iemetieniem.

Rēdlihs laukumā nav devies jau kopš oktobra sākuma, bet viņš pats publiski izteicies, ka ir atveseļojies no kājas traumas.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas «Donbass» vienība, kas ar 3:4 (1:0, 0:0, 2:3, 0:0, 0:1) izbraukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņekamskas «Ņeftehimik» hokejistiem.

Bārtulis laukumā pavadītās 21 minūtes un 45 sekunžu laikā metienus pa pretinieku vārtiem neveica.

Austrumu konferences kopvērtējumā «Avangard» ar 53 punktiem 28 spēlēs ieņem otro vietu, bet «Jugra» ar 37 punktiem 27 mačos atrodas desmitajā pozīcijā.

Savukārt Rietumu konferences kopvērtējumā «Lokomotiv» ar 58 punktiem 27 cīņās ieņem otro vietu, CSKA ar 49 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā, «Donbass» ar 34 punktiem ir astotie, bet «Atlant» ar 28 punktiem ieņem 12.vietu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu