Varlamovs, Trončinskis un Radulovs - nedēļas labākie KHL (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas desmitās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Semjons Varlamovs, Mareks Trončinskis un Aleksandrs Radulovs.

Jaroslavļas «Lokomotiv» komandas vārtsargs Varlamovs aizvadītajā nedēļā palīdzēja vienībai izcīnīt divas uzvaras (vienā no tām paliekot nepārspēts), šajās spēlēs ielaižot vidēji vienu ripu un atvairot 96,83% pretinieku metienu.

Tikmēr par labāko aizsargu tika nosaukts Hantimansijskas «Jugra» komandu pārstāvošais Trončinskis, kurš aizvadītajās trijās spēlēs guva divus uzvaru nesošos vārtus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt par nedēļas labāko uzbrucēju nosaukts Radulovs no latvieša Jāņa Sprukta pārstāvētās Maskavas CSKA komandas. Viņš trīs spēlēs guva trīs vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts Astanas «Baris» vienības uzbrucējs Mihails Rahmanovs, kurš divās aizvadītajās spēlēs atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu