Patiess stāsts! Artūrs Duboks zemu kritis, lai sāktu visu no jauna (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no Artūra Duboka privātā arhīva

Pēc ilgākas pauzes uz Latvijas šovbzinesa skatuves atgriezies grupas «A-Europa» solists Artūrs Duboks. Vasarā tapis Artūra jaunākās dziesmas «Жива любовь» videoklips, kurš ir tikpat smeldzīgs kā Artūra pēdējo gadu dzīvesstāsts. Viņš šķīries ar savu sievieti, meitiņas Mišelas māti un grupas dejotāju Solu Avakjanu un zaudējis simtiem draugu, kuru draudzība tāds farss vien bijis - atklājies, ka draugi ir tikai pie pilnas bļodas. Taču dzīves grūtības Artūru nav salauzušas. Lai arī zemu kritis, viņš gluži kā Fēnikss pacēlies no pelniem, lai sāktu visu no sākuma.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Artūrs Duboks atklāj, ka nekur jau pazudis nebija, jo visu šo laiku darbojies kā producents. Viņš nemitīgi bijis ceļā – Rīga – Daugavpils – Rīga vai maršrutā Rīga – Maskava – Rīga. Vaicājot, kāpēc tad visu šo laiku Artūrs bija pazudis no Latvijas šovbiznesa skatuves, viņš ilgi nedomājot atzīst, ka bija visa kā par daudz.

Bija noguris visiem izpatikt!

Viņš vienkārši bija noguris no lielās uzmanības. «Man kļuva visa tā par daudz – koncerti, diskotēkas, klubi un jaunas dziesmas. Man iestājās rutīna. Iespējams, tas viss arī radīja problēmas ģimenē,» skaidro Artūrs. Daudzi mūziķa fani apbrīnoja Artūru un Solu, jo abi mīlētāji bija skaists un saderīgs pāris. Viņi bija kopā ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Kā Artūra un Solas mīlestības apliecinājums ir abu meitiņa Mišela. It kā viss viņiem bija, taču ģimenē sākās problēmas un arī skaistās pasakas ne vienmēr beidzas laimīgi. Visi resursi tika izsmelti un Artūrs ar Solu izšķīrās.

Foto: no Artūra Duboka privātā arhīva

Viņš atklāj, ka pēdējo gadu laikā ir izaudzis un kļuvis par pilnīgi citu cilvēku, ar citām dzīves vērtībām. «Esmu sajutis iekšējās pasaules būtību. Kad tu esi uz viļņa, tad telefons nepārstāj zvanīt. Tev ir 300 draugi un 300 draudzenes. Uz Jauno gadu un vārda dienu ir vairāk nekā 1000 apsveikuma īsziņu, bet, kad tev dzīvē nekas nenotiek, tad Jaunā gadā saņem tikai četrus apsveikumus, no kuriem ir mammas un māsas sveicieni. Tagad zinu, kas ir mani draugi un kuri par tādiem bija izlikušies.

Viss ir mainījies pa šiem gadiem. Puse ir bankrotējusi un puse aizbēguši uz ārzemēm,» popularitātes spožumu un postu analizē Duboks.

Ir gatavs sākt visu no jauna

Nu Artūrs ir atgriezies un apņēmības pilns atkal sākt visu no sākuma. «Nezinu izskaidrojumu, bet tā nu esmu fizioloģiski iekārtots. Ja esmu ticis līdz pašai augšai un augstāk vairs nav kur kāpt, man patīk nokrist, lai atkal sāktu visu no sākuma un no jauna kāptu augšā,» atklāj Artūrs.

Savu jaunāko veikumu, «A-Europa» dziesmas «Жива любовь» videoklipu Artūrs no sākuma līdz beigām ir veidojis pats. Sākotnēji itin visi video redzamie sižeti uzzīmēti ar roku uz lapām, un tikai tad, kad stāsts bijis gatavs, tika filmēts video. Artūrs neslēpj, ka klips nav no lētajiem, jo helikoptera īre nav no lētajiem priekiem. Video tapis Carnikavā, kur Gauja ietek jūrā. «Gribēju klipā atainot Latvijas dabas skaistumu, jūru un veco zvejnieku laivu,» teic mūziķis. Videoklipā Artūrs redzams ar kādu pievilcīgu tumšmati, taču skaistā sieviete nav mūziķa mīļotā, bet gan ar sociālo tīklu palīdzību atrasta modele Viktorija no Liepājas. «Nevēlējos balinātu blondīni ar piepūstām lūpām, silikona krūtīm un garām kājām, bet gan dabiski skaistu meiteni,» nosaka Artūrs.

Foto: no Artūra Duboka privātā arhīva

Viņš atklāj, ka turpinās radīt jaunas dziesmas, kā arī mainīt grupas «A-Europa» skatuves stilu, jo gadi gājuši uz priekšu un nevar vairs darīt tā kā senāk. «Strādāju pie viena TV raidījuma producēšanas, un ir arī pabeigta otra mākslas filma (Artūrs ir režisors filmai «Tur, kur beidzas jūra» - red. piez.), kas būs par jauniešiem,» par savu radošo darbību stāsta mūziķis. Viņš uzsver, ka nekur nepazudīs, jo, ja ir talants un uzņēmība, tad arī šoreiz izdosies uzkāpt kalnā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu