Top dokumentālā filma par Kurtu Kobeinu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kinorežisors Brets Morgens (Brett Morgen) uzsācis darbu pie jaunas dokumentālās filmas par grupas «Nirvana» līderi Kurtu Kobeinu (Kurt Cobain). Režisors atklāja, ka mūziķa atraitne Kortnija Lova (Courtney Love) esot ar viņu pārrunājusi dokumentālās filmas veidošanu. Darbs pie tās norisinās jau kopš 2007.gada, ziņo ārvalstu mediji.

«Kortnija mani tajā ievilka,» Morgens pastāstīja laikrakstam «New York Post». «Mēs gaidījām īsto brīdi, kad šo filmu pabeigt, un tas nu ir pienācis.»

Filma par 1994.gadā pašnāvību izdarījušā slavenā dziedātāja un ģitārista dzīvi būs veidota «autobiogrāfiskā» veidā. «Kurts bija ne vien apbrīnojams dziesmu autors un mūziķis, bet arī neticami labs mākslinieks un filmu veidotājs. Tāpēc mēs nolēmām veidot filmu kā autobiogrāfiju, it kā Kurts vēl joprojām būtu dzīvs un veidotu filmu par savu dzīvi,» norādīja režisors, kurš nesen pabeidza darbu pie rokgrupas «The Rolling Stones» biogrāfiskās filmas «Crossfire Hurricane».

Pagājušajā mēnesī Sems Lufti, kurš uzdevās par dziedātājas Britnijas Spīrsas menedžeri, tiesas zālē klāstīja, ka Lova plānojot mūziklu par savām attiecībām ar Kobeinu, taču grupas «Hole» līdere baumas noraidīja.

Filmas iznākšana iecerēta 2014.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu