Keira Naitlija: «Cilvēkus neinteresē manas mazās krūtis» (35)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrisei Keirai Naitlijai (Keira Knightley) nesagādā problēmas publiski parādīt savas krūtis, jo tās ir mazas. Keira atzīst: «Es neiebilstu rādīt savas krūtis, jo tās ir tik mazas... Cilvēki nav pārāk ieinteresēti.»

Filmas «Karību jūras pirāti» (The Pirates of the Caribbean) zvaigzne Keira Naitlija, par spīti tam, ka ir gatava filmēties ar kailām krūtīm, ļoti stingri izvērtē to, kādas ķermeņa daļas filmā tiks attēlotas kailas: «Es diezgan stingri kontrolēju to, kas tiks attēlots filmas ainās. Ne daļa no manas pēcpuses!» Par to, cik daudz var atļauties atklāt, aktrise teic: «Manuprāt, tas ir daudz vieglāk, kad kļūsti vecāka, vari pateikt – nē, jā, nē.»

Lai pierādītu, ka Keira neiebilst atkailināt krūtis, viņa piedalījās pikantā fotosesijā izdevumam «Allure». Tāpat intervijā aktrise noliedz baumas, ja jebkad slimojusi ar anoreksiju: «Es zināju, ka man nav anoreksija.

Varbūt mans ķermenis kaut kādā ziņā nav normāls. Varbūt manai sejai kaut kas nav kārtībā vai es nerunāju normāli.

Kad cilvēks pārdzīvo posmu, kurā saņem ļoti daudz kritikas, reizēm sākas domas, ka varbūt tas viss ir taisnība, vienkārši pats kaut kā centies to noslēpt.»

Ļeva Tolstoja uzrakstītā romāna «Anna Kareņina» ekranizācijas varone Keira Naitlija reiz pat jokojusi par savām krūtīm: «Viņi (filmu mārketinga vadītāji)

vienmēr piezīmēja man krūtis. Es biju dusmīga tikai tad, kad tās tika izveidotas nokarenas.

Ja jau veido man fantazētas krūtis, tad vismaz stingras.»

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu