Šenonas Dohertijas fane draud izdarīt pašnāvību (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrises Šenonas Dohertijas (seriālu «Amulets» un «Beverlihilza 90210» zvaigzne) pielūdzēja draudējusi izdarīt pašnāvību, ja Šenona viņai nepiezvanīs.

Aktrises fane rakstīja Šenonai sociālā tīkla «Twitter» kontā, ka tad, ja aktrise viņai nepiezvanīs, viņa nodarīs sev pāri. Aktrise uzreiz steidza pie telefona, bet tāpēc, lai piezvanītu policijai, nevis pārgalvīgajai fanei.

Foto: AP/Scanpix

Šenona ziņoja, ka baidās par savas pielūdzējas veselību un gribētu, lai viņai tiek sniegta palīdzība. Nezināmā fane pati iedeva aktrisei savu adresi, jo cerēja uz tikšanos, taču tā tika iesniegta policijā. Valsts darbinieki ieradās pielūdzējas mājās, taču neko aizdomīgu neatklāja. Fane pārliecināja poicijas darbiniekus, ka neko sliktu sev nav vēlējusies nodarīt un patiesībā vienkārši cerēja satikties ar Šenonu Dohertiju.

Acīmredzot, pielūdzējas vēlme satikt zvaigzni bija tik spēcīga, ka viņa bija gatava pielietot pat ļoti pārgalvīgus līdzekļus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu