Danu Dombrovsku apzog mīļotais (150)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Stiliste Dana Dombrovska sašutusi un sāpināta savā sociālā tīkla «Facebook» kontā publicējusi ziņu, kas izraisījusi lielu ažiotāžu sabiedrībā populāru cilvēku vidū. Dombrovska atklāj, ka viņas bijušais mīļotais vīrietis Romeks Kūns ir nozadzis Danas materiālos iekrājumus.

Svētdienas vakarā sociālajā tīklā «Facebook» Dana rakstīja: «Dārgie draugi! Ļoti gribējās dažādus viedokļus, maigi izsakoties, neparastai situācijai. Ja vien spējat, iedomājieties: jūs, svarīgu un nopietnu iemeslu dēļ, vēlaties pārtraukt attiecības. Mantu pārkrāmēšanas un šķiršanās procesa laikā «otra puse» piesavinās aploksni ar visiem jūsu materiālajiem ietaupījumiem. Cilvēks pats to nenoliedz. Iemesls esot pietiekams: ja jūs kādu pametat - jums jāsaņem sods. Nu, varat arī pieņemt, ka jūs esat sieviete, bet viņš - vīrietis spēka gados. Mani interesē, kāda būtu jūsu rīcība. Ne filozofiskas pārdomas par tēmu.»

Foto: Sejas.lv

Sabiedrībā populāri cilvēki aktīvi izteica savu viedokli un atbalstīja Danu grūtajā brīdī:

Žurnāliste Una Ulme: «Daniņ, tā ir zādzība. Nekas vairāk.»

Modele, Laura Reinika māsa Rūta Reinika: «Piekrītu Unai. Tā ir zādzība.»

Dziedātāja Liene Šomase: «Piekrītu... pati uz savas ādas šo esmu izbaudījusi! Bet tas viss nāks tiem cilvēkiem atpakaļ! Tā tas noteikti būs!»

«Riga Radio» ētera balss Eduards Švāns: «Traki, bet kā atzina gudrs vīrs, - labi, ka uzzināji visu par cilvēku tik lēti un nevis dārgāk!»

Dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Ieva Akuratere: «Man ir gadījies tieši tāpat senāk, un tad viņa paziņa vēl kaunināja mani, ka viņš sūdzējies, ka esmu atstājusi viņu bez līdzekļiem!! Toreiz spēju tikai noklausīties un pateikt: «Ak tā...» Bet pēc dažiem gadiem bija sajūta, ka likteņa ceļš ir man devis par to visu gandarījumu.»


Komentāri (150)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu