Bībers pēta latviešu «Victoria's Secret» modeli Ievu Lagūnu (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Dandy" publicitātes foto

Latviešu modele Ieva Lagūna, kura dzīvo Ņujorkā, jau otro reizi piedalās pasaulē slavenā zīmola «Victoria's Secret» skatē. Šogad viņa demonstrēja apģērbus šovā, kurā piedalās arī dziedātāja Riana un popzvaigzne Džastins Bībers, kurš Ievas uznāciena laikā kāri nopētīja latviešu modeli.

Pašmāju modele Ieva Lagūna ir vienīgā modele no Baltijas valstīm, kura piedalījās «Victoria's Secret» skatē. Ieva neslēpj savu sajūsmu un prieku par brīnišķīgo iespēju un modeļu aģentūrai «Dandy» teic: «Jūtos ļoti laimīga un ārkārtīgi pozitīvi saviļņota. Piedalīties šajā skatē un ar laiku kļūt par «Victoria’s Secret» eņģeli ir katras modeles sapnis un pagodinājums.»

Šā gada gatavošanās skatei aizritējusi ļoti neierasti, jo Amerikas Savienotajās Valstīs plosījusies viesuļvētra Sendija. Tā radījusi sarežģījumus arī latviešu modelei Ievai. Viņa stāsta: «Kā jau visiem zināms, pāris dienas pirms kastinga, ja ne pat dienu iepriekš, Ņujorkā plosījās viesuļvētra, kas atstāja 8,7 miljonus cilvēku bez elektrības un ūdensapgādes, kā arī bez telefona sakariem. Tajā skaitā arī mani. Šī kastinga diena man vienmēr paliks atmiņā. Es ļoti aizkavējos un ierados ar 10 minūšu novēlošanos. Cilvēki, kas piedalījās kastingā, jau bija gatavi doties prom. Nokavēju un ierados kā pēdējā kastinga dalībniece - protams, visi žūrijas locekļi mani ievēroja un atpazīstot skaļi iesaucās: «O, Lagūnas jaunkundze ir beidzot ieradusies... Slikta meitene, Ieva!» («OH, miss Laguna is finally here... Bad girl Ieva!»)»

Ievas Lagūnas uznāciena laikā uz mēles atradās arī dziedātājs Džastins Bībers, tika novērots, ka viņš latviešu modeli pamatīgi nopētījis.

Uz mēles kopā ar Ievu un pārējām modelēm bija arī tādi pasaulslaveni izpildītāji kā Riana (Rihanna), Džastins Bībers (Justin Bieber) un Bruno Marss, kuri arī apmeklēja šova aizkulises, pavadot laiku kopā ar skaistākajām pasaules sievietēm.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu