«Skyfall» bez pārsteigumiem vadībā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas kinoteātros turpina dominēt jaunākā Bonda filma «Operācija «Skyfall»» («Skyfall»), taču arī pārējās filmas savu aktualitāti zaudē ļoti pakāpeniski. Un patiesi, režisora Sema Mendesa lente ir aizvadījusi vēl vienu izcilu nedēļas nogali, bet tās sasniegtie 12 343 skatītāji ir viens no visu laiku labākajiem otro nedēļas nogaļu rezultātiem. Kopumā pirmajās desmit izrādīšanas dienās filmu ir noskatījušies jau vairāk nekā 46 tūkstoši cilvēku, ziņo «kinokino.lv».

Apraksts: Bondiānas 23. filmā tiek pārbaudīta Bonda uzticība M brīdī, kad cilvēki no viņas pagātnes sāk viņas medības. Kad sākas uzbrukumi MI6, aģentam 007 ir jāatklāj, kas ir briesmu avots, un jāiznīcina tas, lai ko tas maksātu. Filmas ļaundara lomā iejuties nule Holivudas Slavas alejā zvaigzni saņēmušais Havjers Bardems (Javier Bardem).

Otro vietu arī šonedēļ ieņem animācijas filma «Viesnīca Transilvānija» («Hotel Transylvania»). To šoreiz noskatījušies 3475 cilvēki, bet kopējais apmeklētības līmenis nu jau pietuvojies 40 tūkstošiem. Galvenajās lomās: Ādams Sandlers (Adam Sandler), Kevins Džeimss (Kevin James), Endijs Sambergs (Andy Samberg), Selēna Gomesa (Selena Gomez) u.c.

Labu sniegumu turpina demonstrēt arī šausmu filma «Sinisters». Tā savākusi 1447 skatītājus un ieņem trešo vietu. Kopējais skatītāju skaits nu jau pārsniedz 5 tūkstošus.

Arī ceturtā vieta ir bez pārmaiņām, un to ieņem vērienīgā drāma «Neiespējamais». Pārdotas 1056 biļetes, bet kopējais skatītāju skaits nu jau pamazām tuvojas 10 tūkstošu atzīmei.

Pirmo piecnieku noslēdz spēcīgākais no nedēļas jaunumiem, un tas ir Bena Afleka režisētais trilleris «Argo». Filmu noskatījušies 958 cilvēki, kas ir visnotaļ labs rezultāts jo izrādīšana Latvijā notiek uz viena ekrāna.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu