Chilli Ziemassvētkos gaida pasaulē nākam otru bērniņu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziedātāja Ilva Šeškauska-Štāla jeb Chilli pēdējo gadu laikā savu mūziķes karjeru pakārtojusi ģimenes dzīvei. Pagājušā gada nogalē viņa ar dēlēnu Dāvidu pārcēlās uz Norvēģiju, kur jau strādāja viņas vīrs Edgars. Nu dziedātāja atgriezusies dzimtajā Dunalkas pagastā, jo ģimenē Ziemassvētku laikā gaidāms ļoti nozīmīgs notikums - Ilvas un Edgara ģimenē būs otrs bērns un vecāki nolēmuši, ka mazulim pasaulē jānāk Latvijā.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Chilli jeb Ilvu Šeškausku-Štālu sastapa Aizputē, kad Mārtiņa Freimaņa fonds rīkoja Mārtiņdienas pasākumus Aizputes kapos un kultūras namā par godu mūžībā aizgājušajam mūziķim.

Spēcīgās balss īpašniece Chilli bija ne tikai Mārtiņa Freimaņa novadniece, bet arī draudzene un skatuves kolēģe. Stāvot pie Mārtiņa atdusas vietas, Chilli dalījās atmiņās par Mārtiņu: «Vienmēr, aizejot pie Mārtiņa ciemos, jutos ļoti, ļoti gaidīta. Mūsdienās tāda īsta viesmīlība ir liels retums un vērtība.»

Dziedātāja Chilli Mārtiņdienas koncertā Aizputē izpildīja Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Putni". Spēcīgā vokāla īpašniece gan pagaidām nedomā atgriezties uz skatuves, jo visu savu laiku un mīlestību velta ģimenei
Dziedātāja Chilli Mārtiņdienas koncertā Aizputē izpildīja Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Putni". Spēcīgā vokāla īpašniece gan pagaidām nedomā atgriezties uz skatuves, jo visu savu laiku un mīlestību velta ģimenei Foto: Santa Sergejeva

Chilli arī atklāja Mārtiņdienas koncertu Aizputes kultūras namā, uz kuru dzīvesbiedri bija ieradies atbalstīt vīrs Edgars Štāls. Abu ģimenē gaidāms otrs mazulis. Dziedātāja atklāj, ka gaidāms puika un mazulim pasaulē jānāk klusajā Ziemassvētku laikā. Pēc Mārtiņa Freimaņa komponētās dziesmas «Putni» emocionālā izpildījuma arī mūziķi Rūta un Lauris Reiniki atgādināja Chilli, ka viņas īstā vieta ir uz skatuves.

Taču Ilva pati nolēmusi ieturēt pauzi mūziķes karjerā un visu savu laiku un mīlestību velta ģimenei un bērniem. «Es jau esmu tikai no skatuves pazudusi, bet dzīvē esmu ieguvusi otru elpu. Es esmu ļoti laimīga, jo man ir harmoniska ģimenes dzīve un nejūtu vajadzību būt šovbiznesā. Varbūt kādreiz!? Es pateikšu, kāpēc neesmu uz skatuves. Tas prasa ļoti daudz darba un laika, bet es neesmu gatava atņemt laiku saviem bērniem,» viņa paskaidro.

Pērnā gada vasaras nogalē Chilli ar dēlēnu Dāvidu devās uz Norvēģiju pie tēta un vīra Edgara, kurš Norvēģijā latviešiem mācīja norvēģu valodu. Šobrīd ģimene atgriezusies Latvijā, jo otro mazuli, kuram pasaulē jānāk šajos Ziemassvētkos, vēlas pasaulē laist savā dzimtenē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu