Rīgā uzstāsies grupa «Garbage» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viena no pasaules slavenākajām alternatīvā roka grupām «Garbage», kas pēc septiņu gadu ilga pārtraukuma atgriežas ar jaunu albumu, 14. novembrī koncertzālē «Palladium» sniegs savu pirmo un pagaidām vienīgo koncertu Baltijā.

1994. gadā ASV dibinātā grupa «Garbage», iepriecinot savas mūzikas cienītājus, pēc septiņu gadu muzikālā klusuma atgriezusies ar piekto studijas albumu «Not Your Kind Of People», kuru paši grupas dalībnieki dēvē par savu labāko albumu.

Grupa klausītājiem ir pazīstama ar tādiem hitiem kā «I’m Only Happy When It Rains», «Stupid Girl» un «The World Is Not Enough». Pārdodot vairāk nekā 17 miljonus ierakstu un izdodot piecus studijas albumus, «Garbage» ierindojas starp pasaulē atzītākajām alternatīvā roka mūzikas grupām.

«Garbage» joprojām ir svarīgi sniegt klausītājiem aizraujošu klātbūtnes sajūtu savos koncertos. Vokālistes Šērlijas Mensones (Shirley Manson) balss skan tikpat labi kā kādreiz. Bačs Vigs (Butch Vig) ir lielisks bundzinieks, un apvienojumā ar ģitārspēli ko sniedz Stīvs Markers (Steve Marker) un Djūks Eriksons (Duke Erikson) koncerta apmeklētāji varēs baudīt īpašo «Garbage» skanējumu.

Vigs savulaik producējis Nirvana slaveno «Nevermind» (1991) albumu, kā arī sadarbojies ar «Muse», «Foo Fighters», «Green Day» un citiem slaveniem māksliniekiem.

«Garbage» uzstāsies Palladium koncertzālē savas piektās «Not Your Kind Of People» pasaules koncerttūres ietvaros. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu