Premal Madīna aicina uz deju projektu «Jaunā Zeme»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dažādu žanru dejotājas ir vienojušās ķermeņa valodas vēstījumā par dabas skaistumu un tās neaptveramo daudzveidību. Projekta mērķis ir atgādināt cilvēkiem, cik svarīga ir mūsu attieksme pret zemi, kuras sastāvdaļa esam ikkatrs.

Cilvēkā slēpjas neizsīkstoši spēka resursi, kuriem piemīt vara ne tikai iznīcināt un graut, bet arī attīrīt, radīt un atbrīvot. Dejā vijas dažādi stāsti: par cilvēku nevīžīgu attieksmi pret dabu un mūsu zemi. Nevīžība liedz dzimt harmonijai un mīlestībai... Par pamatelementiem - zemi, uguni, ūdeni un gaisu: kā pieņemt un sajust to, kas ir daļa no mums, cik svarīgi ir apzināties, ka cilvēks ir daba, bet daba - cilvēks, kā arī par sievišķās enerģijas spēku, mīlestību, labvēlību un tās pirmavotu - dievieti Taru.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Kopā ar Premal Madīnu šajā projektā piedalās talantīgi dejotāji no Rīgas: Ieva Ozoliņa, Sintija Abreniete un Tanita Trubina, Olga Kogane, Gints Dancītis, kā arī pāris dejotāju no Indijas - Aviks Parkors un Debi Mandala. Lai arī katrs pārvalda citu deju žanru, projekta «Jaunā Zeme» mērķis un ideja ir viņus savedis kopā, bet Odissī deja - ķermeņa valoda, kas ļauj šajā mērķi un idejā dalīties savā starpā un nest to pasaulē.

Vakara otrajā daļā Premal Madīna ievadīs skatītājus mistiskajā Austrumu pasaulē, gan sievišķīgajā Indian Fusion dejas izpildījumā, gan jautrajā Bolivudas filmu deju ritmā.

Laipni gaidīti 13.novembrī plkst. 19:00 klubā Artelis - Gandrīz teātris, Blaumaņa ielā 32.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu