Vuds aizstāv «stounu» koncertu biļešu augstās cenas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rokgrupas «The Rolling Stones» ģitārists Ronijs Vuds (Ronnie Wood) aizstāv gaidāmās koncertturnejas biļešu augstās cenas, kas izpelnījušās fanu nopēlumu. Vuds norādīja, ka grupa koncertos Londonā un Ņuarkā, Ņūdžersijā, ieguldījusi vairākus miljonus dolāru, tāpēc nav pelnījusi kritiku par biļešu augstajām cenām.

«Mēs jau esam iztērējuši miljonu par mēģinājumiem Parīzē. Un par skatuvi būs jāmaksā vēl viens miljons. Tāpat arī par apgaismojumu. Mēs nejūtamies slikti par biļešu cenām. Galu galā, mums taču kaut kas ir arī jānopelna,» laikrakstam «The Daily Telegraph» pastāstīja mūziķis.

Biļetes uz koncertiem Londonas «O2» arēnā maksā no 90 līdz pat 950 mārciņām (no 80 līdz 836 latiem). Cenas sadusmoja daudzus fanus, kuri nevarēja atļauties iemīļotās rokgrupas koncertu.

«The Rolling Stones» dalībnieks Kīts Ričardss (Keith Richards) agrākā intervijā apgalvoja, ka biļešu cenas, no kurām grupa nopelnīs apmēram 16 miljonus mārciņu (14 miljonus latu), ir «aptuveni tādas, kādām tām jābūt». «Es tikai gribu nospēlēt dažus koncertus. Es negribu nevienam likt pārmaksāt,» viņš tomēr piebilda.

Pagājušonedēļ ārvalstu medijus pāršalca ziņas par nākamgad gaidāmajām Vuda precībām ar 34 gadus veco teātra producenti Salliju Hamfriju. Kā vēsta britu laikraksti, ģitāristam būšot trīs vedēji - grupas biedrs Ričardss, rokmūziķis Rods Stjuarts un viens no Vuda trim dēliem.

25.un 29.novembrī «The Rolling Stones» uzstāsies «O2» arēnā Londonā, bet 13.un 15.decembrī - «Prudential Center» Ņuarkā, Ņūdžersijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu