Lingitas pirmie panākumi «Playboy» konkursā (154)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau vēstīja, ka pašmāju jaunā dziedātāja un modele Lingita Lina Bopulu devusies uz Filipīnām, lai pārstāvētu Latviju internacionālajā «Playboy» modeļu konkursā. Lingita vēsta, ka ir notikusi pirmā modeļu fotosesija, kā arī publicēti dalībnieču iepazīšanās video.

Lingita sociālā tīkla «Facebook» kontā publicējusi ziņu: «Pirmā intervija (video) Filipīnās, biju ļoti satraukusies, uztraukums manāms, bet nav tik traki. Citām gāja trakāk. Jūs jau zināt, kā es uztraucos, tad viss iet kā pa kalniem un pa lejām, bet sakoncentrējos un ir labi. Centos atbildēt īsi un konkrēti, nevis kā parasti gari un izvērsti.

Paskaties, kādi man mati, «Playboy Latvija» lika braukt uz Filipīnām ar afro matiem, bet, kad filipīnieši 5 reizes fotosesijas laikā pārtaisīja frizūru, viņus tā neapmierināja,

tāpēc tiku kādu laiku pie garajiem. Paldies visiem atbalstītājiem un visiem, kas tur īkšķus par mani, diemžēl te internets ir ļoti lēns, tāpēc esmu ļoti reti pie datora. Viss ir forši, meitenes ir jaukas, paldies «Playboy» par iespēju piedalīties pasākumā un redzēt pasauli. Bučas! Sveiciniet Latviju no manis. Lingita.»

Īsajā video rullītī Lingita teic: «Manuprāt, es esmu draudzīga, emocionāla un izpalīdzīga persona.» Par seksīgu vīrieti viņa uzskata tādu, kuram ir dzirkstele acīs, un viņam vienmēr Lingita ir jāatbalsta. Lūk, video, kurā Lingita sevi prezentē kā Latvijas pārstāve:

Nedaudz vēlāk jaunā modele padalījās ar nelielu ieskatu «Playboy» fotosesijas aizkulisēs, publicējot bildi un uzrakstot ziņu: «Pirmās fotosesijas aizkulises. Biju ļoti priecīga, jo par bildēm saņēmu daudz komplimentu. Drīz būs rezultāts. Arlabunakti. Pagāja kādas 30 minūtes, līdz ielādējās bilde. Tiešām ļoti lēns internets. Bučas visiem. Un jūs jau zināt, kur ir jāatbalsta mani? Un jānobalso? Paldies visiem! ( http://www.playboyph.com/playmate-of-the-year-philippine-gala/ ).»

Foto: Facebook

Arī Lingitas konkurentes nofilmējušās iepazīšanās video. Dalībniece no Slovākijas stāsta, ka viņai patīk izklaidēties, iepirkties, dejot un dzert degvīnu, savukārt vīrieši, kuri spēj iekarot viņas simpātijas, ir ar perfektu un tetovētu ķermeni.



Savukārt Lingitas konkurente no Dienvidāfrikas apgalvo, ka viņai draudzība ir ļoti svarīga, tāpat kā ģimeniskās vērtības, jo viņai ir ļoti liela ģimene. Dienvidāfrikas modelei ļoti patīk futbols, bet viņas lieliskajam vīrietim jābūt izsmalcinātām manierēm un pret visām sievietēm jāizturas ar cieņu.



Komentāri (154)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu