Giriks: «Bļāviens! Jauns džeks nevar sievu atrast?!» (96)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Frizieris Giriks jeb Ģirts Mūrnieks (36), kurš pirms 10 gadiem piedalījies realitātes šovā «Sapņu sala», šonedēļ izmēģina veiksmi raidījumā «Gandrīz ideālās vakariņas» un dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj, ko darījis laika posmā, kad nebija redzams TV ekrānos, cik ilgi atlabis pēc mugurkaula traumas un kāds ir viņa viedoklis par citiem šobrīd aktuāliem TV šoviem, piemēram, «Saimnieks meklē sievu».

Realitātes šova «Sapņu sala» laikā frizieris Giriks bija viena no skandalozākajām personībām, taču pēc tam esot kļuvis mierīgāks: «Es kādu laiku izvairījos no intervijām un publikācijām, man gribējās mierīgāku dzīvi.

Vairāk laiku veltīju sev - dzīvoju, strādāju un centos domāt pozitīvi, lai neieslīgtu depresijā.»

Ģirts atklāj, ka saskāries ar nopietnām veselības problēmām - piedalījies Siguldas velomaratona braucienā, kura laikā kritis un salauzis mugurkaulu. «Trīs mēnešus pavadīju gultā un tagad saprotu, ka pat savam ienaidniekam to nenovēlētu. Kopumā atkopos gadu, es biju kā grūtniece - visu vajadzēja darīt ļoti mierīgi. Bija arī pārdomu brīdis, kurā sapratu, kuri ir mani īstie draugi un kolēģi. Sapratu arī to, ka pats ļaunākais, kas var notikt ar cilvēku, ir palikt guļam gultā. Daudz netrūka, lai es kļūtu paralizēts.»

Prieku privātajā dzīvē Girikam sniedz viņa kucīte Stella, kuru šarmantais frizieris paņēmis no patversmes. Ģirts pieņēma Stellu savās mājās, kad tā bijusi vienu gadu veca. Tāpat Giriks ceļo, apciemojot savus draugus - «latviešu ārzemniekus».

Nākotnes plāni Ģirtam vēl nav skaidri, bet viņš pārliecinoši teic:

«Emigrēt prom no Latvijas netaisos. Es mīlu savu valsti.»

Giriks atklāj arī to, ka par spīti nelaimei ar mugurkaulu gribētu piedalīties izdzīvošanas šovā: «Es gribētu piedalīties «Robinsoniem» līdzīgā šovā, taču ne tajos, kur 24 stundas jātup četrās sienās kā mērkaķim būrī. Tas laiks man jau ir pagājis.»

Par šobrīd aktuālajiem šoviem Ģirts smej: «Man liekas, ka Latvijā šovu ir vairāk nekā cilvēku, bet TV producentiem jau to labāk zināt. «Dziedošās ģimenes» ir ļoti pozitīvs šovs, tas pierāda, ka Latvijā vēl ir spēcīgas ģimenes. Pirmo sezonu es skatījos, bet tagad, piedodiet man, nezinu nosaukt nevienu ģimeni, kas tur piedalās.» Īpaši sašutis Ģirts ir par šovu «Saimnieks meklē sievu», par to sakot: «Bļāviens! Jauns džeks nevar sev sievu atrast?! Es nekad neietu tādā šovā. Bija tur viena meitene, kura «prikolus» taisīja - tādi cilvēki man patīk. Pārējie gan tādi pelēki.»

Komentāri (96)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu