Miks Ozoliņš atbalsta Baraku Obamu (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Miks Ozoliņš

Latviešu režisors Miks Ozoliņš, kurš jau pāris gadus dzīvo Amerikā, nav vienaldzīgs pret politisko situāciju valstī un neslēpj gandarījumu, ka nupat notikušajās ASV prezidenta vēlēšanās atkārtoti ievēlēts Baraks Obama.

Arī sociālā tīkla Facebook profilā Miks Ozoliņš, kurš šobrīd dzīvo Ņujorkā, neslēpj prieku, ka ASV prezidenta vēlēšanās atkārtoti uzvarējis Baraks Obama. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Miks atklāj, ka sajūtas ir teju identiskas kā tad, kad atkārtoti par Latvijas valsts prezidenti tika ievēlēta Vaira Vīķe-Freiberga.

«Par spīti tam, ka politika ir netīrs spēles lauks, manu valsti pārstāv politiķis ar vislielāko pilsoņu uzticamību, paša iemantotu cieņu pasaulē, kā arī amatpersona ar viedokļiem un solījumiem, no kuriem neatkāpjas,» tā Baraku Obamu ar kādreizējo Latvijas valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu salīdzina Miks.

Latviešu režisors Amerikā iedzīvojies uz palikšanu, viņš ne tikai tur strādā un veido savu karjeru, bet sakārtojis arī savu privāto dzīvi. Šoruden pasaulē nāca Mika un pazīstamās barbadosiešu dziedātājas un aktrises Rianas bekvokālistes Kimberlijas Inces pirmdzimtā meitiņa Eisleja (Eisley).

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu