Kocēnu pagastā - Mārtiņdienas jampadracis un tirdziņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

10.novembrī Kocēnu pagastā norisināsies Mārtiņdienai veltīti pasākumi - laukumā pie Kocēnu sporta nama notiks lielais Mārtiņdienas jampadracis.

Plkst. 11.00 ikviens aicināts apmeklēt Mārtiņdienas tirdziņu, kurā tirgotāji piedāvās dažādus labumus - ābolus, dārzeņus, medu, konservētu produkciju, desas, žāvētu gaļu, maizi, sēkliņu maisījumus, keramiku. Būs arī pūkainie garauši no Dikļu pagasta «Mežiņi» šķirnes trušu audzētavas «Trusīšu mājas». Paredzēta arī Mārtiņdienas gaiļa zupas vārīšana.

Vēl joprojām tiek aicināti piedalīties arī citi uzņēmēji, zemnieki, mājražotāji un amatnieki, piedāvājot savus ražojumus (informācija - Ināra Blūma, tel. 26321158).

Plkst.14.00 notiks jautrošanās, ķekatu danči un rotaļas kopā ar Kocēnu pamatskolas un bērnudārza ķekatniekiem un Kocēnu kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīvu «Savieši». Savukārt vakarā plkst.22.00 Kocēnu kultūras namā notiks svētku balle kopā ar grupu «Zeļļi». Darbosies bārs un apmeklētāju ērtībām zālē būs izvietoti galdiņi. Ieeja ballē Ls 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu