Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Johansone kaila nofilmējas šausminošā dušas ainā (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Aktrise Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) pārbijusies, filmējoties kulta šausmu filmas «Psycho» dušas ainā ar Entoniju Hopkinsu (Anthony Hopkins) gaidāmajā filmā «Hičkoks» («Hitchcock»). Johansone, skatoties uz Hopkinsu, nespēja pārstāt domāt par viņa tēloto slepkavu Hanibalu Lekteru (Hannibal Lecter).

Holivudas zvaigzne Skārleta Johansone, kas atveido Dženetu Lī (Janet Leigh) no 1959. gada klasiskās Alfrēda Hitčkoka (Alfred Hitchcock) šausmu filmas «Psycho», atzīst, ka doma par cīņu ar filmas «Jēru klusēšana» (The Silence of The Lambs) ļauno varoni viņai naktīs izraisa bezmiegu.

Hitčkoka tēls ar paceltu nazi rokā
Hitčkoka tēls ar paceltu nazi rokā Foto: Ekrānšāviņš no video

Johansone atklāj izdevumam «V Magazine»: «Ir jābūt drosmīgam, lai ietu dušā un tur sastaptu Entoniju Hokpinsu kā Hičkoku, kurš mēģina nodurt ar 12 collu virtuves nazi. Lai gan Entonijs Hopkinss pats ir bailīgs, viņš ir ļoti biedējošs. Varbūt es pārāk daudz reižu noskatījos filmu «Jēru klusēšana», kad biju bērns. Iespējams, ka man atausa atmiņā kaut kādas ainas un tāpēc arī nevajadzēja ilgi gatavoties filmas skatiem.»

Citādi Skārletai nebija nekādu problēmu un patika atveidot Dženetu Lī vai izģērbties dušas kadriem.

«Mums bija jānofilmē šī aina vienā dienā – visi bija ļoti uztraukušies, jo tā ietvēra saskari ar ūdeni un neviens negribēja, lai aktieris izmirkst,» teic Johansone.

Lūk, gaidāmās filmas reklāmas rullītis:

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu