Iespēja uzņēmējiem uzlabot autoparku efektivitāti un konkurētspēju

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vēl tikai vienu dienu iespējams pieteikties Latvijā vēl nebijušam konkursam, kura ietvaros ne tikai tiks noskaidroti uzņēmumi, kas prot visveiksmīgāk pārvaldīt autoparkus, bet arī tiks veiktas konkursa pretendentu apmācības un individuālas konsultācijas, lai uzlabotu uzņēmumu autoparku energoefektivitāti un konkurētspēju.

Apdrošināšanas sabiedrības BALTA, Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un «Drošas Braukšanas Skolas» rīkotā bezmaksas konkursa «Drošākais uzņēmuma autoparks 2012» mērķis ir ne vien noskaidrot labākos uzņēmumu autoparku pārvaldītājus, bet arī sniegt konsultācijas un seminārus, lai uzņēmumu vadītājiem un to autoparku atbildīgajiem darbiniekiem dotu praktiskus padomus, kā labāk un efektīvāk pārvaldīt autoparkus, kā arī rūpēties par satiksmes drošību.

Tādējādi konkursam pieteiktajiem uzņēmumiem būs vairāki ieguvumi – profesionāla žūrija izvērtēs līdzšinējo darbību un autoparka struktūru, dodot izsmeļošu vērtējumu un konkrētus ieteikumus darbības uzlabošanai, savukārt «Drošākais uzņēmuma autoparks» seminārā autoparku pārvaldes, drošas braukšanas, apdrošināšanas un citu nozaru speciālisti atklās dažādas nianses un «knifus», kas ļauj daudz vienkāršāk un labāk pārvaldīt mazus, vidējus un pat ļoti lielus autoparkus.

Pieteikties konkursam un izmantot iespēju iekļūt pirmajā drošāko uzņēmumu autoparku TOP tiek aicināti visi uzņēmumi, kuru autoparkā ir 10 vai vairāk transportlīdzekļu. Uzņēmumi savu dalību konkursam var pieteikt līdz 2012. gada 7. novembrim portālā TVNET, elektroniski aizpildot īsu pieteikuma veidlapu un sniedzot pirmajai konkursa kārtai nepieciešamo informāciju. Pieteikuma anketa pieejama http://www.tvnet.lv/auto/anketa.

BALTA gada balvas «Drošākais uzņēmuma autoparks 2012» pretendentus vērtēs kompetentu ekspertu žūrija un konkursa dalībnieki tiks iedalīti trīs grupās, ņemot vērā uzņēmuma autoparka lielumu un transportlīdzekļu tipu. Katras grupas labākie uzņēmumi saņems vērtīgas balvas no apdrošinātāja BALTA, «Drošas Braukšanas Skolas», portāla TVNET un citiem konkursa atbalstītājiem.

Par konkursu «Drošākais uzņēmuma autoparks»

BALTA gada balva «Drošākais uzņēmuma autoparks» 2012. gadā notiek pirmo reizi, un to rīko apdrošināšanas sabiedrība BALTA, Latvijas Darba devēju konfederācija un «Drošas Braukšanas Skola». Konkursa mērķis ir noskaidrot Latvijas uzņēmumus, kuros vissekmīgāk tiek veikta uzņēmumu autoparku pārvaldīšana, kā arī palīdzēt uzņēmumiem izvērtēt iespējamos riskus, kas saistīti ar uzņēmuma autoparka pārvaldīšanu un sniegt padomus tā efektīvākā un drošākā pārvaldīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu