BK «Ventspils» ar uzvaru sāk Eirokausu sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa apakšgrupu turnīru otrdien sāka BK «Ventspils» komanda, kas savā laukumā ar 72:68 pieveica Latvijas basketbola izlases saspēles vadītāja Edgara Jeromanova pārstāvēto Norčēpingas «Dolphins» vienību no Zviedrijas.

Spēles 38. minūtē rezultāts bija neizšķirts - 66:66, bet mača galotni veiksmīgāk aizvadīja laukuma saimnieki. Cīņas beigās līdera lomu uzņēmās Jānis Timma un Donalds Simss, kuru sniegums izšķirīgajos brīžos nepievīla.

Šī ir Ventspils komandas galvenā trenera Roberta Štelmahera pirmā uzvara Eirokausos, vadot Kurzemes klubu.

Uzvarētāju rindās 16 punktus guva un 6 rezultatīvas piespēles izpildīja Simss, ar 11 punktiem izcēlās Mārtiņš Laksa, bet 9 punkti un 7 atlēkušās bumbas amerikāņu viesspēlētāja Folerina Kempbela kontā.

Jeromanovs laukumā pavadīto 32 minūšu laikā guva 10 punktus un veica 7 rezultatīvas piespēles partneriem. Viņam arī trīs savāktas bumbas zem groziem, divas kļūdas un trīs pārtvertas pretinieku piespēles.

BK «Ventspils» rindās savainojuma dēļ laukumā nedevās Akselis Vairogs un Andrejs Gražulis.

Vēl C apakšgrupā spēlē Sēderteljes «Kings» (Zviedrija) un Tamperes «Pyrinto» (Somija) komanda. Katras grupas divas spēcīgākās vienības pēc divu apļu turnīra kvalificēsies nākamajai kārtai.

Nākamo maču Latvijas vicečempioni aizvadīs 13. novembrī, izbraukumā tiekoties ar «Pyrinto» basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu