Sadauska ar meitu līdzīgas kā divas ūdens lāses (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mersedesu tirgotāja Benita Sadauska ar meitu Elizabeti Mersedesu Sadausku Rīgas modes nedēļas ietvaros apmeklēja modes mākslinieces Katjas Šehurinas nākamā gada pavasara un vasaras tērpu kolekcijas skati. Meita acīm redzami atsitusies mātē.

Skat, cik liela izaugusi auto salona «Domenikss» vadītājas Benitas Sadauskas meita Elizabete! Māte un meita vizuāli ir ļoti līdzīgas. Benita ar meitu Elizabeti vasarā iecienījušas Jūrmalā notiekošo mūzikas festivālu «Jaunais vilnis», bet šoreiz abas izvēlējušās baudīt modi un Rīgas modes nedēļas ietvaros apmeklēja Katjas Šehurinas nākamā gada pavasara un vasaras tērpu kolekcijas skati.

Žurnāla «Forbes» rudens īpašajā numurā, kas veltīts veiksmīgākajām biznesa sievietēm Latvijā, pirmajā desmitniekā iekļuvusi arī mersedesu tirgotāja Benita Sadauska.

Miljonāre Benita Sadauska ar meitu Elizabeti Mersedesu Sadausku Rīgas modes nedēļā apmeklēja modes mākslinieces Katjas Šehurinas skati
Miljonāre Benita Sadauska ar meitu Elizabeti Mersedesu Sadausku Rīgas modes nedēļā apmeklēja modes mākslinieces Katjas Šehurinas skati Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu