Izrāde - mūzikls bērniem par zemi pēc 100 gadiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Jaunais teātris» piedāvā atraktīvu mūziklu visai ģimenei ar populāru dziedātāju, aktieru un Latvijas talantīgāko bērnu piedalīšanos par vērtībām, kas arī tālā nākotnē paliks nemainīgas.

Izrādes darbība norisinās 2112.gadā, kad starpplanētu lidojumi kļuvuši par ikdienu un radītas datorprogrammas, kas ļauj izveidot savu avatāru, kuru nav iespējams atšķirt no reālas būtnes.

Izrādei veidoti krāšņi tērpi un oriģināls skatuves noformējums, kas

ļaus bērniem iztēloties dzīvi uz Zemes pēc 100 gadiem, kad to apmeklēs citplanētieši.

Uz skatuves darbosies arī iespaidīgais IROBOTS, kā arī liela nozīme tiks piešķirta videoprojekcijām un gaismas un skaņas efektiem.

Izrādes galvenais varonis ir deviņgadīgs zēns Tomass, kura tēvs nepārtraukti ir darbā, izstrādājot jaunu datorprogrammmu.

Tomass iepazīstas ar meiteni Patrīciju un drosmīgi palīdz viņai, nenojaušot, ka tā ir viņa māsa. Citplanētieši no melnās planētas Mafia, uzzinājuši, ka mazais Tomass mājās ir viens pats, nolemj ielauzties pie viņa, lai atņemtu Tomasa tēva radīto jauno datorsistēmu. Te Tomasam palīgā dodas Patrīcija un abi kopā iesaistās cīņā ar ļaunajiem un ne pārāk attapīgajiem citplanētiešiem. Stāstu īpaši aizkustinošu dara bērnu sapņu piepildīšanās par ģimenes atkalapvienošanos.

Foto: publicitātes

Lomās: māmiņa - Olga Rajecka, tēvs - Dainis Porgants, pārdevēja - Indra Burkovska, kosmohuligāni ir šova «Dejo nost!» uzvarētāji - Deniss Tumakovs, Sarmīte Prule un Andrejs Turanovs. Galveno varoni atveidos deviņgadīgais Raivo Jānis Johansons no «Rīgas akmentiņiem», viņa māsiņu - Betija Bedikere, abi jaunie dziedātāji ir dažādu konkursu uzvarētāji.

Rīgā SPLANDID PALACE (lielā zāle) 5.decembrī, 6.decembrī, un 26.decembrī. plkst. 11.00, 13.00, 16.00, 12.decembrī Valmierā, 7.decembrī Cēsīs, 18.decembrī Ogrē, 14.decembrī Rēzeknē, 25.janvārī Krustpilī, 29.janvārī Jelgavā, 31.janvārī Ventspilī

Izrāde paredzēta bērniem no 3 līdz 14 gadu vecumam. Izrādes ilgums 1 stunda 15 minūtes.

«Jaunais teātris» bērniem veidojis tādas izrādes kā pirmā bērnu rokopera Arēnā Rīga «Olivers», «Blumkvists - meistardetektīvs», «Robins Huds», «Trīs sivēntiņi un Cūkmens», «Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti», «Viens pats Ziemassvētkos 2 un 3» u.c.

Pieaugušajiem veidotas izrādes «Naudas koks jeb Dullās Paulīnes dēļ», «Ar būdu uz baznīcu», «Vakariņas ar muļķi», «Stroika ar skatu uz Londonu», «Kolekcionārs», «Še tev Žūpu Bērtulis» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu