«No Doubt» piedzīvo kritiku par rasismu (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu popska grupai «No Doubt» nācās pārtraukt jaunās dziesmas «Looking Hot» video publicēšanu, jo video rullītis piedzīvoja neskaitāmu cilvēku kritiku par to, ka pauž rasistisku vēstījumu. Skandalozais video tika prezentēts un pirmo reizi publicēts pagājušajā piektdienā, un tajā bija redzama dziedātāja Gvena Stefani (Gwen Stefani) ar pārējiem grupas dalībniekiem, tēlojot kovbojus un indiāņus. Pēc scenārija video Gvena ir indiāniete, kura cīnās ar kovbojiem.

Fani bija ļoti pārsteigti un vietnē «Youtube» sāka rakstīt derdzīgus komentārus un sūdzības.

«Tas sāp. Tā tas ir. Tas ir sāpīgi indiāņu kultūrai,» rakstījis kāds fans.

Grupa atvainojās par savu rīcību oficiālajā «No Doubt» mājaslapā. Viņi rakstīja: «Kā multikulturālai grupai mūsu mērķis ir atbalstīt kultūru daudzveidību. Ar savu jauno video mēs negribējām aizskart vai sāpināt indiāņus, to kultūru vai tās vēsturi.»

Pēc tam, kad grupa apjauta, ka ir aizskārusi cilvēkus, viņi nekavējoties pārtrauca iespēju aplūkot video «Looking Hot» publiskajās vietnēs.

«Kādu sāpināt vai aizskart – tas vienkārši nav tas, kas mēs esam,» sacīja grupas «No Doubt» dalībnieki.

«Looking Hot» ir otrais singls no šogad izdotā grupas jaunā albuma «Push & Shove».

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu