Lingita pārstāv Latviju «Playboy» konkursā (163)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, modele un studente Lingita Lina Bopulu aizvadījusi pirmo dienu Filipīnās, kur devusies pārstāvēt Latviju «Playboy» modeļu konkursā.

Jaunās dziedātājas Lingitas Linas Bopulu pikantās bildes bija redzamas latviešu «Playboy» žurnāla marta numurā. Tagad viņa devusies uz Filipīnām, kur sastapusi konkurentes no dažādām pasaules valstīm. Par savām gaitām eksotiskajā valstī Lingita informē tuviniekus un atbalstītājus sociālajā portālā «Facebook», kur publicējusi arī dažas bildes ar aprakstiem.

Pirmajā bildē Lingita redzama ar konkurentēm un neslēpj, ka viņai meitenes šķiet jaukas:

«Redzot citu meiteņu fotosesijas bildes, man bija bail, jo visas likās tādas baigi krutās, bet bez «make-up» un fotošopa - vienkāršas, jaukas, patiesas meitenes.

Tiešām ir jauki, priecājos te būt.»

Lingita Lina Bopulu ar konkurentēm Filipīnās
Lingita Lina Bopulu ar konkurentēm Filipīnās Foto: Facebook

Pie pirmās bildes Lingita vēl komentārā piebilda: «Aizmirsu uzrakstīt, ka te gan nav visas meitenes, jo vienai kaut kas ar pasi nebija kārtībā, tāpēc bija jāpavada šī nakts lidostā, kā arī vēl viena atbrauks tikai vēlāk. Pāris ir arī no «Playmate» Filipīnām. Labi, man jāskrien. Bučas! Jāiet gulēt - mums jau nakts.»

Lūk, Latvijas pārstāve Lingita un modele no Dienvidāfrikas. «Es un Dienvidāfrika. Laiks iet uz priekšu un viss mainās. Tāds varētu būt piemērotākais apraksts,» komentē jaunā dziedātāja un modele.

Modele no Dienvidāfrikas un Lingita Lina Bopulu no Latvijas
Modele no Dienvidāfrikas un Lingita Lina Bopulu no Latvijas Foto: Facebook

Tāpat Lingita publicējusi bildi, kurā redzams auto, ar kādu viņa tikusi atvesta no lidostas, kā arī viesmīlīgās dāvanas, kuras saņēmusi, kad ieradusies.

«Pēc vairāk kā 24 pavadītajām stundām lidostās, lidmašīnās ļoti sirsnīga un jauka sagaidīšana. Augšā - mūsu braucamais. Blakus - dāvaniņa, kas bija uz gultas ar vārdu, kā arī lenta un ziedi, kurus pasniedza jau lidostā. Starp citu, man ir ļoti skaista bilde ar šiem atribūtiem, bet, lai to redzētu, būs mazlietiņ jāpaciešas, līdz atbraukšu mājās. Lai jums visiem jaukas šīs nedēļas! Man šeit ir ļoti lēns internets, nezinu, kad varēšu atkal dot ziņu par sevi.»

"Playboy" auto un viesmīlīgās sagaidīšanas dāvanas
"Playboy" auto un viesmīlīgās sagaidīšanas dāvanas Foto: Facebook

Dzīvesstila portāls «Sejas» vēl veiksmi un tur īkšķus par Latvijas pārstāvi «Playboy» modeļu konkursā – Lingitu Linu Bopulu.

Komentāri (163)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu