Kaislīgās «Tango līnijas» klubā «Artelis» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

5. un 6. novembrī gandrīz teātrī «Artelis» (Blaumaņa iela 32) plkst. 20:00 septiņi profesionāli dejotāji piedāvās skatītājiem tango kustību burvību un kaisli pašsacerētā izrādē «Tango līnijas».

Izrādes pamatā ir tango

Tomēr tas nav klasiski iestudētais tango deju projekts. Izrāde ir par tango, ap tango, līdzās tango. Pamatu veido emocionālās asociācijas, sajūtas, pārdzīvojums, kas perfekti saplūst ar profesionālām mākslinieku kustībām un ķermeņa valodu, ekspresiju, trauslumu, iedvesmu un kaisli. To var nosaukt par muzikāli dejisku tango kolāžu ar laimīgām beigām.

Baudīt «Tango līnijas» jums piedāvā deju grupa «Ritms», «Tango sin Quinto» mūziķu pavadībā, mākslinieciski gaumīgajā gandrīz teātrī «Artelis», kur skatītājam būs iespēja ne tikai noskatīties izrādi, bet arī baudīt «Arteļa» piedāvātos ēdienus un dzērienus patīkamā atmosfērā pie iepriekš rezervētiem galdiņiem, nopērkot biļeti.

Divas daļas

Uzvedums sastāv no divām daļām: vakara pirmajā daļā skatītāji varēs nobaudīt dejas izrādi «TANGO LĪNIJAS» (50 min) profesionālu dejotāju izpildījumā. Pēc neilga starpbrīža tango sajūtu mūzikā turpinās «Tango sin Quinto» un Aija Vītoliņa (45 min).

Biļetes cena - 10 Ls

*7 Ls skolēniem, studentiem, pensionāriem


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu