Fīniksa filmu pabeidz 19 gadus pēc viņa nāves

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Amerikāņu aktiera Rivera Fīniksa pēdējā filma «Dark Blood» pabeigta 19 gadus pēc viņa nāves, ziņo slavenību jaunumu žurnāls «People».

1993.gada 31.oktobra rītā viņš mira Losandželosas naktskluba «The Viper Room» ārpusē no kokaīna un heroīna pārdozēšanas.

Aktiera nāves laikā gatavi bija tikai 80% filmas, taču nu nīderlandiešu režisors Džordžs Sleizers to pabeidzis pilnībā.

Septembrī Nīderlandes kinofestivālā notika «Dark Blood» pirmizrāde. 80 gadus vecais režisors saņēmis ielūgumus uz vēl citiem filmu festivāliem, taču vēlas, lai filma tiktu izdota daudzviet pasaulē, norāda «People».

Fīnikss filmā atveido jaunu atraitni vārdā Bojs, kurš apmetas uz dzīvi tuksnesī. Tur jaunais vīrietis iepazīstas ar diviem noklīdušiem tūristiem.

«Fīnikss savā pēdējā lomā rada harizmātisku un iespaidīgu atmosfēru, kas padara Boju par sarežģītu, pilnībā nobriedušu tēlu,» par filmu raksta kinoportāls «Variety».

Rivers Fīnikss dzimis pazīstamā aktieru ģimenē. Aktieri Hoakins, Reina, Samera un Libertija Fīniksi ir viņa brāļi un māsas.

Aktieris un mūziķis Rivers Fīnikss:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu