Rudņevs nāk uz maiņu; HSV piekāpjas Minhenes «Bayern»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 0:3 (0:1) piekāpās kopvērtējumā līderiem Minhenes «Bayern».

Rudņevs laukumā devās uz maiņu līdz ar otrā puslaika sākumu, kad nomainīja Venecuēlas pussargu Tomasu Rinkonu.

Iepriekš Rudņevs visas 90 minūtes laukumā bija pavadījis trijās no pēdējām piecām bundeslīgas spēlēm. Sākumsastāvā viņš nebija devies tikai vienā no līdzšinējām sezonas cīņām.

Pirmajā puslaikā viesus vadībā izvirzīja Bastians Šveinšteigers, bet otrajā puslaikā izcēlās arī Tomass Millers un Tonijs Kross.

HSV komanda uzvarējusi trijās no pēdējām piecām bundeslīgas spēlēm, bet Rudņevs šosezon tās labā guvis trīs vārtus.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Kopvērtējumā HSV komanda ar 13 punktiem desmit spēlēs ieņem astoto vietu, bet «Bayern» ar 27 punktiem atrodas pirmajā pozīcijā.

Minhenes klubam ar 20 punktiem pašlaik seko Gelzenkirhenes «Schalke 04» komanda, kas sestdien ar 2:3 (1:1) pārsteidzoši izbraukumā zaudēja «Hoffenheim» futbolistiem, un Frankfurtes «Eintracht» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu