Kamēr Pits ziedo gejiem, Čelsija Handlere - vētras upuriem (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Sejas» nupat vēstīja, ka aktieris Breds Pits nolēmis ziedot 100 000 dolāru cīņai par viendzimuma laulību legalizēšanu. Arī TV šova «Chelsea Lately» vadītāja Čelsija Handlere ziedos tādu pašu summu, taču organizācijai «Sarkanais Krusts», lai palīdzētu tiem, kas cietuši no ASV viesuļvētras «Sendija» ietekmes.

Uz šādu rīcību Čelsiju pamudināja aktieris Džons S. Reilijs, kurš viesojās pie Handleres šovā. Intervijas laikā Džons vērsās pie skatītājiem ar lūgumu, lai katrs ziedo 10 dolārus «Sarkanajam Krustam», nosūtot īsziņu. «Cilvēki vēl ilgi cīnīsies ar vētras sekām. Es nosūtīšu īsziņu tūlīt pat. Tagad varam turpināt. Jautājiet visu, ko vien vēlaties,» šova intervijā sacījis Džons.

Čelsija sekoja Džona piemēram un paziņoja, ka ziedos 100 000 dolāru katastrofā cietušajiem.

Arī Dženifera Lopesa, Sindija Krauforde un Denīze Ričardsa jau ir pieteikuši savu palīdzību un aicina palīdzēt arī citus. Savukārt Kristīna Agilera un Džons Bon Džovijs uzstāsies labdarības pasākumā, lai piesaistītu līdzekļus palīdzībai vētras upuriem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu