«Krēslas» pēdējai daļai veidotāji izmainījuši sāgas beigas (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vampīru sāgas «Twilight» («Krēsla») pēdējās noslēdzošajās filmās veidotāji izmainījuši filmas beigas, vēsta «Contacmusic».

Galveno lomu atveidotāji Teilors Lotners un Roberts Patinsons intervijās atklājuši, ka filmas «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Rītausma. Otrā daļa»)

beigas nav veidotas pēc Stefānijas Meijeres grāmatas, taču abi aktieri atteicās izpaust,

tieši kādas pārmaiņas ieviestas.

«Es nevēlos pārāk daudz atklāt, bet filmas beigas mazliet atšķiras no tā, kas bija grāmatā,» sacīja Lotners.

«Tā ir ļoti trausla līnija, jo fani satrakosies, ja mēs izmainītu kaut ko būtisku. Bet es varu apstiprināt, ka ir izmaiņas un ikviens to varēs uzzināt 16.novembrī, kad filmu sāks demonstrēt,» sacīja Lotners.

Roberts Patinsons iepriekš atklāja, ka izmainītais

nobeigums ir dīvains.

«Filmas beigas ir ļoti dīvainas, bet zināmā neparastā veidā tās iederas. Parasti neviens stāsts nebeidzas tā, ka visi ir laimīgi. Kas izklausās mazliet smieklīgi, bet, pat ja mēģinātu uzrakstīt laimīgas beigas, tas zināmā mērā ir neiespējami,» stāstīja Patinsons.

«Taču Stefānija kaut kā izdomāja, kā panākt, lai visiem būtu laimīgas beigas. Kas beigās rada ļoti dīvainu drāmu. Beigas ir ļoti jaukas, iespējams, tas ir jaukākais brīdis visā filmā. Tās ir labas,» atklāja aktieris.

Vampīru sāgas «Krēsla» galveni atveidotāji sākuši preses turneju pasaulē, gatavojoties pēdējās filmas «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Rītausma. Otrā daļa») nonākšanai uz kinoekrāniem 16.novembrī.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu