Jana Rudkovska astotajā mēnesī vizinās ar motorolleru (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Komsomolskaja Pravda

Ja sieviete jūtas labi bērniņa gaidību laikā, ko tik viņa nevar izdarīt – doties ceļojumos, lidot ar lidmašīnu un pat vizināties ar motorolleru, kā piemēram, Krievijas populārā daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko sieva, dziedātāja Dima Bilana menedžere Jana Rudkovska, kura šobrīd ir astotajā grūtniecības mēnesī.

Pirms nedēļas modes nedēļa norisinājās Krievijā, kurā jaunāko zīmola «Odri» dūnu jaku kolekciju demonstrēja Krievijas populārais daiļslidotājs, olimpiskais čempions Jevgeņijs Pļuščenko un viņa sieva dziedātāja Dima Bilana menedžere Jana Rudkovska.

Foto: Komsomolskaja Pravda

Simpātiskā daiļslidotāja mīļotā sieviete šobrīd ir astotajā grūtniecības mēnesī, taču tas viņu neatturēja vizināties pa mēli ar motorolleru un demonstrēt jaunākās modes.

Foto: Komsomolskaja Pravda

Sveikt Janu ar tērpu demonstrēšanu bija ieradušies Krievijas šovbiznesa pārstāvji – dziedātāji Ņuša, Nikolajs Baskovs, Jūlija Volkova un Aleksandrs Reva.

Foto: Komsomolskaja Pravda

Sarunā ar «Komsomoļskaja Pravda» Jana atzinusies, ka pat bērniņa gaidību laikā nevar atteikties no darba. Viņa norādījusi, ka līdz pat dzemdībām turpinās strādāt. Pļuščenko sieva ļoti cer, ka bērniņš (abi dzīvesbiedri gida pasaulē ierodamies dēlu – red. piez.) pasaulē nāks līdz Jaunajam gadam. «Ļoti vēlos pavadīt Jauno gadu kopā ar vīru un bērniem,» atzinusies Jana. Taču ārsti prognozējuši, ka mazulis pasaulē varētu nākt laikā no decembra beigām līdz pat janvāra vidum.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu