Evana Reičela Vuda apprecējusies ar «Billiju Eliotu» (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas aktrise Evana Reičela Vuda otrdien Kalifornijā salaulājusies ar 2000.gada filmas «Billy Elliot» («Billijs Eliots») galvenās lomas atveidotāju Džeimiju Belu, trešdien apliecināja Vudas pārstāve.

«Līgava valkāja īpaši viņai veidotu zīmola »Carolina Herrera« kleitu,» teikts paziņojumā. «Nelielajā ceremonijā piedalījās tikai ģimene un draugi.»

«Nav iespējams izteikt vārdos, cik laimīga es jūtos,» trešdien tvītoja Vuda, kura pazīstama ar lomām filmās «The Wrestler» («Cīkstonis») un «Thirteen» («Trīspadsmit»).

Džeimijs Bels
Džeimijs Bels Foto: AP/Scanpix

Vuda un Bels sāka satikties pirms septiņiem gadiem, taču vēlāk izšķīrās. Vuda aizsāka attiecības ar šokroka mūziķi Merilinu Mensonu, ar kuru saderinājās, taču tā arī neapprecējās.

Janvārī ārvalstu medijos izskanēja baumas, ka 25 gadus vecā Vuda un 26 gadus vecais Bels ir saderinājušies, taču viņi savas attiecības publiski neapsprieda.

Bels pusaudža gados kļuva slavens ar filmu «Billijs Eliots». Tajā stāstīts par baletdejotāju, kurš uzaug skarbā ogļraču pilsētiņā Anglijas ziemeļos. Belam par tēlojumu tika piešķirta prestižā BAFTA balva.

Pēc tam viņš piedalījās vairākās piedzīvojumu filmās, tostarp «The Eagle» («Devītā leģiona ērglis») un «Jumper» («Lēcējs»).

Foto: AFP/LETA
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu