Miljonārs Krūmiņš kā Hefners nevar atļauties divas mīļākās (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvesstila portāls «Sejas», beidzot dod zaļo gaismu, jaunam un progresīvam konkursam «Slavenību seja». Šoreiz pasaulē populārā žurnāla «Playboy» impērijas dibinātāja Hjū Hefnera līdzinieku atradām starp sabiedrībā populāriem ļaudīm. Vizuāli līdzīgs Hefneram ir pašmāju miljonārs Jūlijs Krūmiņš, kurš piekrita pārvērtībām un jestrai fotosesijai ar seksīgiem «Playboy» zaķiem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jūlijs Krūmiņš atklāj, ka ir lietas kursā par Hjū Hefnera gaitām, lai arī klātienē nekad «Playboy» impērijas radītāju nav sastapis. «

Man viņš patīk, un esmu sekojis viņa dzīvei.

Zinu, ka vēl pirms trim gadiem viņam bija 12 mīļākās, tad mīļāko skaits saruka uz sešām un tagad esot palikušas tikai divas, tad viena aizbēgusi, bet atkal esot atgriezusies,» smejot stāsta Krūmiņš.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

«Vai vizuāli esam līdzīgi, man grūti spriest, bet esam gandrīz vienaudži. Mums ir tikai piecu gadu starpība. Man ir 70, bet viņam 75 gadi. Taču man gan jāatzīst,

ka turēt divas mīļākās šajā vecumā ir grūti

un 75 gados būtu vēl sarežģītāk,» vaļsirdīgi atzīst miljonārs. Viņš arī nosaka, ka Hefneram publiskā dzīve un sevis reklamēšana ir nepieciešama tāpat kā Krievijas estrādes primadonnai Allai Pugačovai un humoristam Maksimam Galkinam.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

«Dzīvē viņš noteikti ir pavisam citādāks, nekā mēs par viņu medijos lasām. Mēs taču zinām ļoti daudzus māksliniekus, kuri dzīvē ir pavisam citādāki nekā uz ekrāna. Par mani jau arī ļoti daudz raksta, un no tā tikai 30% atbilst patiesībai. Mani draugi to zina. Man nav pa labi vai pa kreisi, tāpēc jau es politikā nevaru iet. Ja es ko pasaku, tad tā tam jābūt, man nav kompromisu,» strikti nosaka Jūlijs.

Pārvērtību laikā Jūlijs Krūmiņš pārvērtās par Hjū Hefneru, brīnumainā pārtapšana norisinājās skaistumkopšanas salonā «HAIRRIGA» (I/c Olimpia, 2.stāvā, Āzenes ielā 5), savukārt par Krūmiņa vizuālo tēlu un štātēm rūpējās stiliste un modes skašu organizatore Gee jeb Ilze Eriņa. Videoklipa autors Rihards Šešo (http://tvreklama.lv).

Sejas.lv aicina pieteikties visus interesentus, kas sevī saskata vizuālu līdzību ar kādu pasaulē vai Latvijā slavenu personību. Tāpat arī vari pieteikt draugus vai radiniekus, ikvienu, uz kuru paskatoties, redzam kādu visiem zināmu slavenību! Atsūti savu foto, kurā skaidri un gaiši redzams, kurai zvaigznei, TV dīvai, miljonāram esi līdzīgs.

Turklāt neklusē, ja pazīsti kādu Latvijas slavenību, kas līdzīga kādai pasaulē zināmai zvaigznei. Neturi sveci zem pūra, bet ziņo mums.

Visu info sūti uz e-pastu redakcija@sejas.lv

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu