Kādēļ Elita Drāke pilnmēness laikā nerotājas ar briljantiem? (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Uzņēmēja, aģentūras «Mrs. Latvia» līdzdibinātāja un veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke Rīgas modes nedēļas atklāšanā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāja, kā viņai izdevies sajusties piepildītai, iztiekot bez briljantu virtenēm, kas katrai modes dāmai sagādā prieku.

Pošoties uz Rīgas modes nedēļas skatēm, Elita sapratusi, ka šoreiz iztiks bez briljantu krellēm un citām rotām. «Gribu padalīties ar citām sievietēm, jo tas ir īpatnēji, ka, pucējoties uz modes nedēļu, sapratu, ka nevēlos nekādas rotas. Izvēlējos tikai nelielus auskariņus. Pati biju pārsteigta par sevi. Es visu daru pēc sajūtām. Ņemot vērā austrumu filozofiju un enerģijas mācību, tas nozīmē, ka esmu ļoti labā dvēseles stāvoklī. Ja mēs, sievietes, liekam rotas – krelles, rokassprādzes un citus aksesuārus, tas nozīmē, ka mums vajag sev kaut ko likt klāt. Es piegāju pie sava rotaslietu skapīša, paskatījos, iepūtu smaržas un aizgāju prom. Es pat neuzliku nevienu gredzenu. Tagad tieši ir pilnmēness un es sajutu, ka pilnmēness man tik daudz dod, ka rotas šobrīd nemaz nav vajadzīgas,» savu dvēseles stāvokli atklāj Elita.

Taču pirms nedēļas viņas noskaņojums bijis pavisam savādāks. «Tad man vajadzēja vairākas pērļu virtenes. Tā kā pēc horoskopa esmu Jaunava, man vajag briljantiņus, Un mēdz gadīties, ka aizsardzības nolūkā, salieku visus briljantiņus, kas man pieder. Ja ir pavisam slikti, uzlieku visas savas sudraba rotas. Lūk, cik mainīgi! Es to mācu arī savās jogas nometnēs, ka sievietei, izvēloties kādas rotas likt, ir jāvadās pēc sajūtām. Kā zināms, rotaslietas no dažādiem metāliem un akmeņiem aizsargā mūs no dažādiem procesiem,» sievišķīgos noslēpumus atklāj jogas pasniedzēja.

Jogas pasniedzēja Elita Drāke Rīgas modes nedēļas atklāšanā priecājās, ka satikusi sen neredzētus draugus - miljonāri Irēnu Pulkinenu un viņas draugu, uzņēmēju Oskaru Barševski
Jogas pasniedzēja Elita Drāke Rīgas modes nedēļas atklāšanā priecājās, ka satikusi sen neredzētus draugus - miljonāri Irēnu Pulkinenu un viņas draugu, uzņēmēju Oskaru Barševski Foto: Sejas.lv
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu