«Gandrīz ideālas vakariņas» un kērlings pie «Prāta Vētras» Jubalta (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Gundega Skudriņa, Ilze Pūga, Fēlikss Lūkins un Haralds Šlēgelmilhs ieturējuši «Gandrīz ideālas vakariņas» mūziķa, grupas «Prāta Vētra» dalībnieka Jāņa Jubalta gaišajās mājās Ozolniekos, kā arī devās uzspēlēt kērlingu ledus hallē.

Jānis uzņēma viesus savās mājās Ozolniekos un dzīvesvietu esot kārtīgi satīrījis pirms ciemiņu ierašanās. Viņš atzīstas, ka

ikdienā telpas nav tik lielā kārtībā, jo mājās ir viņa mazā meitiņa,

kurai patīk visu sajaukt.

Jau iepirkšanās procesā Jubalts sastapa kaimiņieni, kurai lūdza palīdzību maizes izvēlē. Jānis ļoti uztraucās, ka tik kaut ko neaizmirst iegādāties, taču pat atminējās, ka apsolījis savam kaķim nopirkt našķi. Jubalta kaķene Parisa ir īsta princese un spītējās doties prom no mielastam paredzētās vietas, kā arī pats Jānis lūdza uzmanīties no neapmierinātās kaķenes, kura pamanījusies viesiem pat uzšņākt. Palīdzīgu roku rosīgajam tētim sniedza arī viņa meita Helēna, kurai tika uzticēta putukrējuma sagatavošana.

Viesi ieradās ar dažādām dāvanām, interesantākā bija Gundegai Skudriņai, kura

uz vakariņām ieradās ar pašgatavotiem pelmenīšiem.
Foto: TV3

Jubalts, gatavojot maltīti, atzinās, ka bērnībā ar Artūru Skrastiņu iestudējis teātra izrādi. Tolaik Artūrs bijis režisors.

Foto: TV3

Par saldā ēdiena baudīšanu Jubalts bija īpaši padomājis. Viņš palūdza kaimiņam Andrim veclaicīgu limuzīnu, ar kuru nogādāja viesus ledus hallē, kur tie uzspēlēja kērlingu un izbaudīja desertu «Rudens kā rudens». Acu ārsts Fēlikss Lūkins spēja piebilst vien: «Super!»

Pasākumu organizētāja Gundega Skudriņa un Fēlikss Lūkins piešķīra Jānim atzīmi – deviņi, taču jaunākie dalībnieki autosportists Haralds Šlēgelmilhs un modele Ilze Pūga – desmit. Šobrīd Jānim Jubaltam ir tikpat punktu, cik iepriekšējā vakara namatēvam Haraldam, – 38.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu