«De Phazz» solists pēc koncerta ballējas Vecrīgas bārā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: radiobar.lv

Rīgā ar koncertu paviesojusies vācu grupa «De Phazz», kas pēdējo reizi Latvijā koncertēja, uzstājoties «Sapņu fabrikā» 2010.gadā. Pēc savas uzstāšanās vācu grupas solists Karls Frīsons nevis devās pie miera savā viesnīcas numuriņā, bet gan uz Vecrīgas «Radiobāru», kur lustējās daiļu meiču kompānijā.

Grupas «De Phazz» koncerts 27.oktobrī norisinājās «Palladium» koncertzālē. Tā laikā grupa klausītājus iepazīstināja ar savu jaunāko albumu.

Pēc koncerta grupas «De Phazz» vokālists Karls Frīsons devās ballēties uz Vecrīgas «Radiobāru», kur sniedza nelielu muzikālo priekšnesumu un vadīja laiku daiļu meiču sabiedrībā.

«De Phazz» daiļrades pamatā ir viegla džeza un modernu ritmu sintēze, kuru papildina juteklisks vokāls. 1997.gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents un «lounge» mūzikas krusttēvs Pits Baumgartners, kurš katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus vokālistus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni, kuri vienlaikus ir arī vairāku dziesmu līdzautori.

Pasaules popularitāti «De Phazz» ieguva jau pēc debijas albuma izdošanas, un kopš tā laika grupa ir uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura kompozīcijas kļuvušas par «lounge» un «chillout» žanra klasiku.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu