Skudriņa Šlēgelmilha desertu bauda automašīnā (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šīs nedēļas TV šova «Gandrīz ideālas vakariņas» raidījumu sērijā piedalās pieci sabiedrībā pazīstami cilvēki. Pirmais, kurš aicināja viesus – Gundegu Skudriņu, Ilzi Pūgu, Jāni Jubaltu un Fēliksu Lūkinu –, bija autosportists Haralds Šlēgelmilhs, kurš ieguva 38 no 40 punktiem.

Haralds uzņēma viesus savu vecāku mājās, kur nav interneta un lielpilsētas kņadas. Par to ļoti priecājās TV seja, stila eksperte un pasākumu organizētāja Gundega Skudriņa un grupas «Prāta Vētra» dalībnieks Jānis Jubalts, jo novērtē mājīguma sajūtu un iespēju atslēgties no saspringtās ikdienas.

Autosportists atzinās, ka jau kādu laiku atsakās no gaļas ēdieniem, tādēļ viņa maltīte bija veģetāra, bet iekļaujot zivi. Uzkodā «Zaļā gaisma» bija arī augļi, siers un mērcīte, kura ļoti pārsteidza viesus, jo iekļāva gan pienu, gan etiķi. Tomēr uzkodu izbaudīja visi un sliktas atsauksmes Haralds neizpelnījās.

Foto: TV3

Raksturīgi savai profesionālajai nodarbei pamatēdienu sportists nodēvēja par «Ātrumu». Gaļas nebija, bet blakus vecāku mājām noķerta forele gan, kuru Haralds ar tēva palīdzību pagatavoja piemājas kūpinātavā. Kā raidījuma laikā atzinās Haralds, viņam esot fobija uz konservantiem - viņš tagad jau pārzina arī vus E vielu lietojumu.

Arī deserts nelika vilties un tāpat kā iepriekšējie ēdieni nesaturēja konservantus. Saldo ēdienu Šlēgelmilhs bez aplinkiem nosauca par «Finišu». Gundegai

Skudriņai «Finišs» bija jāizbauda braucošā automašīnā, jo viņa no vakariņu galda devās prom ātrāk,

nekā paredzēts.

Pie Haralda pavadītā diena bija autosporta tematikā, tāpēc arī izklaidi viņš sarūpēja, pielāgojoties savai ikdienas nodarbei un vizināja viesus sporta formulā, kā arī mācīja vakariņu biedrus ar to pabraukāties.

Mūziķis Jānis Jubalts un modele Ilze Pūga, ilgi nedomādami, novērtēja Haralda veikumu ar augstāko atzīmi – desmit. Savukārt Gundega Skudriņa un acu ārsts Fēlikss Lūkins piešķīra devītniekus.

Nākamajā raidījumā viesi ciemosies pie Jāņa Jubalta Ozolniekos.

Foto: TV3
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu