Stilīgā Zane Vaļicka uzticīga Pavlovam (47)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Aktrise Zane Vaļicka-Pētersone prot gaumīgi pucēties, izvēlēties tērpus un aksesuārus. Lielākoties Zane ir Latvijas dizainera Aleksandra Pavlova darināto apģērbu fane, bet tas nenozīmē, ka viņas garderobē nav arī citu latviešu modes mākslinieku radītu šedevru.

Par Latvijas stilīgāko aktrisi atzītā Zane Vaļicka kā īpašā viešņa piedalījās pērnā gada Rīgas modes nedēļas pavasara sesijā tērpu dizainera Aleksandra Pavlova jaunākās tērpu kolekcijas skatē kā modele. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Zane atklāj, ka šogad viņa nav ieplānojusi Rīgas modes nedēļā defilēt pa mēli, bet gan modes skates vērot no skatītāju rindām. «Es ļoti gaidu šos modes pasākumus, tie ir īpaši svētki. Tā gaisotne ir mazliet dīvaina, jā, mazliet «zīmēšanās», bet ir tik daudz informācijas un ideju, kuras es izmantoju ne tikai ģērbjoties, bet lietoju savā profesijā. Modes nedēļa rosina radošumu,» atzīst aktrise.

Aizvadītajā nedēļā Zane vadīja modīgo pasākumu, kas norisinājās skaistumkopšanas salonā «Strogonovs». Aktrise bija tērpusies pikantā kleitā no salona «Kabuki» kolekcijas. Savukārt viņas garie un vijīgie mati bija saņemti astē. Zane koķeti atzina, ka astes ir šoruden modē.

Zane jau vairākus gadus iecienījusi savu garderobi papildināt ar latviešu modes mākslinieku darinājumiem. Īpaši tuvs viņai ir modes mākslinieka Aleksandra Pavlova stila, kā arī zīmols «Narciss». «Savus iecienītos dizainerus nemainu. Kad «Riga Fashion Mood» laikā Aleksandrs Pavlovs izrādīja savu jaunāko kolekciju, es gandrīz katru no viņa jaunākās kolekcijas tērpiem gribēju iegūt savā garderobē,» nosaka aktrise.

Lai šoruden nedomātu par rudens nogurumu, Zane izvēlas sapucēt sevi un saposties krāsainā apģērbā. «No rīta paskatos spogulī: ja tu patīc sev, tad patiksi arī citiem un gribēsies smaidīt, un citi smaidīs pretī,» savu rudens depresijas aizdzīšanas recepti atklāj Zane.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu