Modelis Jaroslavs kļuvis par metālistu (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ekstravagantais modelis Jaroslavs Barišņikovs šoruden fanus iepriecina ar jaunu matu krāsu. Spilgtais blondīns ļāvies pārvērtībām un kļuvis par melnmati.

Par jaunajām stila pārvērtībām spilgtais modelis Jaroslavs Barišņikovs pagaidām gan izvairīgi klusē, jo atklāj, ka vēl nav izgājis sabiedrībā. Taču padižoties ar jauno matu krāsu Jaroslavs jau paguvis sociālā saziņas tīklā «facebook», ievietojot fotogrāfiju, kurā visā krāšņumā redzamas modeļa vizuālās pārvērtības. Un ekstravagantais modelis jau saņēmis virkni komplimentu. Draugi, ieraudzījuši Jaroslavu ar melno matu toni, nodēvējuši viņu par metālistu.

Vēl pirms mēneša modelis Jaroslavs Barišņikovs bija spilgts blondīnis
Vēl pirms mēneša modelis Jaroslavs Barišņikovs bija spilgts blondīnis Foto: Sejas.lv

Pirms mēneša sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jaroslavs atzina, ka gatavojas Rīgas modes nedēļai. Jau iepriekš viņš solīja, ka nokrāsos tumšus matus, sekojot vienai no populārākajām modes tendencēm - variācijām par gotiku. Jaroslavs iecienījis tumšu apģērbu, tagad atliek vien gaidīt drosmīgu grimu, kas izcelsies uz «melnā fona». Tādēļ visi Jaroslava fani, esiet gatavi jau šonedēļ ievērtēt Jaroslava jauno stiliņu Rīgas modes nedēļā.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu